Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl katės vienus žmones myli, kitus ne: kaip suprasti kačių elgesį?

Mindaugas Bružas

yra paslaptingos būtybės, kurios, atrodo, atvyko iš „kitos planetos”. Kartais keturkojų elgesys gali būti gluminantis ir painus. Ypač kai demonstruoja meilę kai kuriems žmonėms.

Kaip suprasti kačių elgesį?

Pokalbiai su katėmis

Kodėl katės nemėgsta kai kurių žmonių

Gyvūnų elgesio ekspertai sako, jeigu katės nemėgsta jūsų, problema tikriausiai yra jūs. Juk kai kurie žmonės kates traukia, o kiti atbaido. O paslaptis slypi žmogaus elgesyje.

Kurie žmonės katėms patinka, o kurie ne?

Visų pirma, katės tikrai nemėgsta įkyrių žmonių, kurie pažeidžia jų ribas. Ir apskritai gyvūnai nemėgsta didelio pašalinių žmonių dėmesio. Be to, katės negali pakęsti įnirtingų žmonių su aktyviais gestais ir garsiais balsais. Jei bandėte glostyti nepažįstamą katę, o ji pasitraukė, nebandykite dar kartą, gyvūnas gali reaguoti agresyviai.

Ką daryti esant svečiuose?

Kai ateisite pas kažką į svečius, kuriuose yra , tiesiog nekreipkite dėmesio į ją ir ji manys, kad esate saugūs. Svarbiausia – jokiu būdu nežiūrėkite į katę atidžiai, gyvūnai budrią poziciją suvokia grėsmę. Būkite ramūs, per daug netriukšmaukite ir nemojuokite rankomis.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą