Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl lėktuvuose yra peleninės, jei rūkyti draudžiama: atsakymas jus tiesiog priblokš

Mindaugas Bružas

Visi keliautojai žino, kad lėktuve skrydžio metu griežtai . Šiuo metu kelia didesnę grėsmę nei tabako , nes skrydžio metu jos gali užsidegti. Rūkant lėktuvo salone įsijungia dūmų detektorius, todėl gresia ne tik , bet ir skrydžio atidėjimas.

Tačiau verta paminėti, kad lėktuvuose vis dar yra peleninių, tačiau, pasirodo, tam yra paprastas paaiškinimas. Neseniai vykusio skrydžio metu Philas Stringeris taip pat pastebėjo peleninę, esančią tiesiai po draudžiančiu rūkyti ženklu. Socialiniame tinkle jis paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota lėktuvo tualeto sienelėje esanti nedidelė metalinė peleninė.

Pasirodo, pagal įstatymus lėktuvuose ant tualeto durų arba šalia jų turi būti peleninės. Taip yra todėl, kad kai kurie keleiviai vis dar bando rūkyti lėktuve.

„Įrengus peleninę ant tualeto durų arba šalia jų, bus užtikrinta, kad to nežinantys asmenys, atsidūrę lėktuve su uždegtomis rūkalų nuorūkomis, turėtų akivaizdžią vietą, kur išmesti nuorūkas”, – paaiškino oro linijų bendrovė.

Žiūrėkite vaizdo įrašą apie tai, kodėl lėktuve yra peleninės:

@phil.stringer No smoking….but just in case you do ????????????‍♂️???? #nosmoking #funny #viral #humor #fyp ♬ original sound – kardashianshulu

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą