Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl prancūzai mirko kruasaną į kavą, nors tai nerekomenduojama?

Mindaugas Bružas

Daugelyje filmų, socialiniuose tinkluose ir kasdieniame gyvenime matėme žmones, kurie kruasanus mirko į kavą. Pasirodo, tai nėra tinkamas būdas valgyti prancūziškus kepinius.

Kodėl taip yra daroma?

Pirma, tai skaniau. Daugelis žmonių mėgsta ne tik kruasanus, bet ir kitus kepinius mirkyti į kavą ar arbatą. Antra, šis procesas gerai atrodo socialinėje žiniasklaidoje.

Kaip valgyti kruasaną su kava?

Iš tikrųjų kruasano nereikėtų mirkyti į kavą, sako etiketo ekspertas Viljamas Hansonas. Pasak jo, reikėtų atsisakyti ir kito įpročio – tepti jį sviestu.

„Kai mėgaujatės kruasanu, tikriausiai per pusryčius, statistiškai žiūrint, nereikia jo mirkyti į kavą. Be to nereikia jo tepti sviestu, nes jis ir taip jau yra iškeptas su sviestu. Daugiau nereikia nieko dėti”, – sakė ekspertas.

Jis taip pat pabrėžė, kad kruasano nereikia pjaustyti peiliu, vietoj to reikėtų tiesiog atlaužti gabalėlius, o tada įdėti uogienės ar kitų pagardų.

Žiūrėkite vaizdo įrašą, pagal etiketą valgyti kruasaną:

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą