Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl prieš kepant žuvį reikia pabarstyti cukrumi: kokį patiekalą gausite?

Mindaugas Bružas

Sunku rasti gurmaną, kuris neparagaus keptos žuvies – skanios, auksinės ir su apetitą keliančia plutele. Tačiau ne visi žino, tinkamai ją paruošti. Pasirodo, prieš kepant žuvies gabalėlius reikia ne tik pasūdyti, bet ir apibarstyti cukrumi.

Kodėl reikia pabarstyti žuvį cukrumi?

Dėl cukraus žuvis įgauna aromatingą plutelę. Patiekalo paviršius tampa auksinis. išsiskiria maloniu traškumu ir ryškiu skoniu.

- Reklama -

Tiesa ta, kad subtili saldi „nata” tik paryškina patiekalą: tampa „trimatis”. Svarbiausia nepersistengti su cukrumi. Vieno žiupsnelio užtenka penkiems žuvies gabalėliams.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą