Rauginti kopūstai yra tikras maistinių medžiagų sandėlis. Juose rasite labai daug naudingų medžiagų savo organizmui.
RAUGINTŲ KOPŪSTŲ POVEIKIS SVEIKATAI
Šaltuoju metų laiku, kai sunku papildyti vitaminų atsargas, į pagalbą ateis visų mėgstami rauginti kopūstai. Rauginti rauginti kopūstai yra labai naudingi:
„Skirtingai nei kitos daržovės, rauginti kopūstai savo naudingąsias savybes ir svarbias maistines medžiagas išsaugo visą žiemos ir pavasario sezoną, beveik jų neprarasdami. Taip yra dėl pieno rūgšties bakterijų, kurios išsaugo daržovėse esančius vitaminus ir mineralines medžiagas.”, – sako specialistai.
Raugintus kopūstus reikėtų valgyti, jei trūksta vitaminų C, B ir U bei beta-keratino. Jie taip pat atkurs geležies, magnio, antioksidantų, kalcio ir kalio atsargas.
Naudodamiesi turtinga raugintų kopūstų sudėtimi, galėsite:
- pagerinti virškinimą;
- pagerinti plaukų, odos ir nagų būklę;
- sumažinti alergijos simptomus;
- pagerinti imuninės sistemos veiklą;
- normalizuoti cholesterolio kiekį kraujyje.