Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl verdant bulves į puodą verta įberti cukraus: kulinarinis triukas

Mindaugas Bružas

Sunku rasti žmogų, kuris mėgtų sutižusias bulves. Daugelis gurmanų nori, kad virtos būtų sausos ir krakmolingos. išvirti tobulas bulves? Atsakymas paprastas: gaminant garnyrą į puodą reikia įberti šiek tiek cukraus. Papildomas ingredientas užtikrins trapumo išvaizdą ir įdomesnį patiekalo skonį.

Kuriuo metu reikia pridėti cukraus?

turi būti įdedamas iš karto po to, kai užvirs. Svarbu nenaudoti daug cukraus. Pakanka vos vieno arbatinio šaukštelio. Persistengus įgaus saldų skonį, o tai visai nebūtina. Tad jei laikysitės rekomendacijų, jokių papildomų skonių neatsiras.

Dar vienas patarimas

Išvirus bulves patartina ne tik nupilti vandenį, bet ir trumpam grąžinti puodą ant viryklės. Papildomas šildymas padės pašalinti likusį vandenį. Ir šis procesas bus labai tinkamas prieš darant bulvių košę.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą