Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kokia neutrali spalva bus populiariausia 2024 m.: dizainerių prognozė

Adomas Račkauskas

Yra daugybė neutralių atspalvių, kuriuos galite rinktis dažydami sienas. Tačiau šis šiltas tonas šiuo metu populiarėja ir kitais metais taps madingas.

Interjero dizaineriai prisipažįsta, kad jiems jau patinka būsima tendencija. Juk ši namams suteikia šilumos, gilumo ir vizualinio patrauklumo, tačiau kartu yra santūri. Sužinokime, koks tai atspalvis ir kodėl jis tampa toks populiarus.

Šviesiai ruda spalva taps dizaino pasaulio tendencija

„Per pastaruosius kelerius metus pastebėjome, kad žmonės atsisako šaltų, neutralių baltos interjerų, o renkasi šiltesnius ir jaukesnius interjerus”, – sako dizaineris Tysonas Nessas.

Šviesiai rudos sienos namuose

Šviesesnių rudų atspalvių papildymas pripildo kambarius šilumos, o kartu su kreminiu atspalviu sukuria puikų kontrastą. Svarbiausia, kad visi rudos spalvos atspalviai retai išeina iš mados, todėl jūsų bus nesenstantis.

Be to, šviesiai ruda spalva yra geras neutralus fonas ryškiems ar tamsiems baldams ir dekorui.

„Šviesiai rudi tonai sukuria puikų foną bet kokiai erdvei, nes tame pačiame kambaryje galite naudoti tokias medžiagas metalas, medis, audinys ir skirtingi ”, – aiškina Kalifornijoje gyvenanti dizainerė ir studijos įkūrėja Alison Palewski.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą