Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kokia spalva dažyti svetainės sienas: kaip nuspręsti ir pasirinkti

Adomas Račkauskas

Atrinkome svarbiausius patarimus, išsirinkti tobulą svetainės spalvą. Padarykite savo erdvę stilingesnę.

Atsižvelkite į natūralią šviesą

Jei kambaryje daug natūralios šviesos, galite rinktis platesnę spalvų paletę, apimančią ir šviesius, ir tamsius tonus. Tačiau jei kambaryje trūksta natūralios šviesos, geriau rinktis šviesius atspalvius, kad nesusidarytų niūrios ir ankštos erdvės pojūtis.

Pagalvokite apie kambario paskirtį

Dar vienas svarbus veiksnys renkantis svetainės spalvą – apsvarstyti kambario paskirtį ir atmosferą, kurią norite sukurti. Jei norite raminančios ir atpalaiduojančios aplinkos, galite apsvarstyti vėsius tonus, pavyzdžiui, mėlyną ir žalią, o jei norite gyvos ir energingos atmosferos – raudoną ir oranžinę.

Kokiomis spalvomis dažyti kambario sienas

Apsvarstykite dekorą

Labai svarbu atsižvelgti į baldų, užuolaidų ir kitų aksesuarų spalvą. Jei dažniausiai yra neutralūs, galite drąsiai eksperimentuoti su sienų . Tačiau jei kambaryje yra ryškiaspalvių baldų, pasirinkę santūresnę sienų spalvą galite subalansuoti bendrą vaizdą.

Išbandykite pavyzdžius skirtingomis apšvietimo sąlygomis

Kai svetainės spalvų pasirinkimas susiaurėja, svarbu išbandyti dažų pavyzdžius esant skirtingam apšvietimui. Priklausomai nuo paros laiko ir šviesos kokybės, gali atrodyti skirtingai.

Pasikonsultuokite su profesionalu

Tie, kurie vis dar neapsisprendžia, kokia spalva geriausiai tinka jų svetainei, turėtų pasikonsultuoti su profesionaliu interjero dizaineriu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą