Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kokias paslaugas teikia sostinės akių klinikos?

Partnerio turinys

Jau nieko nebestebina galimybė atsikratyti akinių ir kontaktinių lęšių, kurie patogumo neprideda juos nešiojantiems žmonėms. Tai padaryti leidžia regos korekcija lazeriu. Šia paslauga kasdien vis noriau pasinaudoja pulkai pacientų. Jos pageidauja ir jauni, ir antros jaunystės laikotarpį išgyvenantys asmenys. Regos korekcija taikoma visiems, kuriems oftalmologai nustatė trumparegystę, toliaregystę arba astigmatizmą.

Kaip pradedamas pasirengimas lazerinei regos korekcijai?

Regos centras Vilniuje būsimus pacientus kruopščiai parengia galimai procedūrai. Pirmiausiai individualiai patikrinamos paciento . Tai atlieka gydytojas, kuris atliks ir pačią regos korekciją. Jei kartais pasitaiko sudėtingesnė situacija, tada pacientą apžiūri keletas gydytojų, po apžiūros jie kolegialiai priima patį saugiausią ir palankiausią pacientui sprendimą. Šiame akių ligų klinikos centre regos korekcija daroma tik tada, kai akių negalavimo priežastis yra nuodugniai nustatoma.

Kodėl nereikia bijoti akies korekcijos lazeriu procedūros?

Jei tyrimų metu įsitikinta, jog nėra jokių kliūčių regos korekcijai, tada ji ir atliekama. Pati regos korekcija trunka vos keliolika minučių ir nesukelia jokių dirginančių pojūčių, nes prieš operaciją ant akies užlašinami nejautrą sukeliantys anestetikai. Procedūros metu geras grąžinamas be jokio pjūvio, nenaudojant jokių chirurginių instrumentų ir cheminių preparatų. Todėl drąsiai galima teigti, jog ši technologija tausoja akį ir nesukelia jai jokio skausmo.

Kaip galima apibūdinti šiuolaikinę lazerinę diagnostikos ir chirurgijos įrangą?

Be to, šiuolaikinė lazerinės diagnostikos ir chirurgijos įranga yra kliniškai patvirtinta, jai taikyti itin aukšti saugos ir efektyvumo standartai. Per paskutinį dešimtmetį šios srities technologinis lygis neišpasakytai pažengė į priekį ir nekelia nė menkiausios abejonės. Tad būsimiems pacientams tikrai nereikia nerimauti ir pasiduoti stresinėms nuotaikoms.

Kada po regos korekcijos pajuntamas regėjimo pagerėjimas?

Po regos korekcijos regėjimo pagerėjimas pastebimas laikotarpiu, kuris gali trukti nuo 12 valandų iki dviejų parų. Priklausomai nuo to, koks buvo taikytas regos korekcijos metodas, darbingumas atsistato po trijų-keturių dienų, tada jau galima ir vairuoti transporto . Praėjus savaitei po procedūros pacientai kviečiami apsilankyti apžiūrai, po kurios galutinai būtų įsitikinta sėkminga procedūros baigtimi.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Rašyti komentarą