Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kokie automobiliai turi patikimiausius variklius: paaiškėjo 5 geriausi prekių ženklai

Adomas Račkauskas

Žurnalas „GO” parengė naują automobilių markių, turinčių patikimiausius variklius, reitingą. Šis reitingas gali būti naudingas vairuotojams, kurie pirkdami automobilį ypatingą dėmesį skiria variklio patikimumui.

Sąraše „” užima penktąją vietą. Šis galingais varikliais garsėjantis amerikiečių automobilių gamintojas pelnė pripažinimą dėl savo variklių patikimumo.

Ketvirtoje vietoje yra „”. Platų automobilių asortimentą siūlantis „Chevrolet” taip pat garsėja patikimais varikliais, todėl daugeliui vairuotojų jis yra patrauklus pasirinkimas.

Trečioje vietoje – Lexus, Japonijos aukščiausios klasės automobilių gamintojas. Lexus garsėja dideliu patikimumu ir kokybe, taip pat ir variklių srityje.

Antroje vietoje – „Honda”. Šis japonų prekės ženklas garsėja patikimais ir ekonomiškais varikliais, užtikrinančiais ilgą ir nepertraukiamą eksploatavimą.

Absoliuti reitingo lyderė yra „”. Šis Japonijos automobilių gamintojas užsitarnavo vieno patikimiausių prekės ženklų pasaulyje reputaciją, o jo yra vieni patvariausių ir patikimiausių rinkoje.

Šis reitingas gali padėti vairuotojams priimti pagrįstą sprendimą renkantis automobilį, atsižvelgiant į jo variklio patikimumą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą