Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kokių automobilių geriau nepirkti: įvardijamas probleminių ženklų sąrašas

Adomas Račkauskas

Naudoto automobilio pirkimas visada susijęs su tam tikra rizika. Išsirinkti tikrai patikimą ir problemų nekeliantį automobilį gali būti tikras žygdarbis.

Ekspertai pasiūlė vairuotojams keletą svarbių požymių, kurie padės jiems atsijoti potencialiai blogus pirkinius. Į juodąjį sąrašą įtraukti 7 ženklai:

  1. Kėbulo korozija: ši problema jums bus tikras . Geriau iš karto atsisakyti tolesnio pirkimo.
  2. Nepatikimos dalys: nusidėvėjimas arba atskirų dalių pažeidimai gali rodyti rimtas automobilio problemas ir automobilio savininkų aplaidumą.
  3. Vandenyje panardintas : tai dar viena problema, kurios sprendimas užtruks labai ilgai ir kainuos daug pinigų.
  4. Retas arba nebegaminamas modelis: tokiam automobiliui bus sunku rasti atsarginių dalių, o dar sunkiau rasti mechaniką, kuris sutiktų jį remontuoti.
  5. Mažai žinomos markės automobilis, neturintis atstovybės šalyje: ta pati problema ir reto modelio atveju. Tokio ir remontas jums bus tikras pragaras.
  6. Naudotas kaip taksi ar įmonės automobilis: tokie automobiliai paprastai būna labai nusidėvėję, o vairuotojas su jais nesielgė kaip su savo nuosavybe, vadinasi, nereikėtų tikėtis kruopštaus eksploatavimo.
  7. Abejotini dokumentai ir VIN numeriai: tai įspėjamasis ženklas. Lengvai galite atsidurti su vogtu arba areštuotu automobiliu. Per pirmąjį patikrinimą policijoje ar servise šis faktas paaiškės ir automobilis bus iš jūsų paimtas, o už pirkinį greičiausiai nebus grąžinti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą