Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Koks gyvūnas taps 2024 m. simboliu pagal Rytų kalendorių?

Mindaugas Bružas

Rytų horoskope yra 5 elementai: Ugnis, Vanduo, Medis, Metalas ir Žemė. Kiekvienas iš jų turi savo spalvą. Kinų astrologijoje taip pat yra 12 gyvūnų ženklų. , kuris iš jų dominuos 2024 m.?

Kai kuriose Rytų šalyse Naujieji metai prasideda vėliau nei Lietuvoje. Pagal kinų tradicijas jie prasidės 2024 m. vasario 10 d. ir baigsis 2025 m. sausio 28 d. Metų spalva bus žalia: ji simbolizuoja gamtos žydėjimą ir kažko naujo gimimą.

Žaliasis drakonas 2024

Koks gyvūnas bus 2024 m. pagal Rytų kalendorių?

Pagal Rytų tradiciją 2024 metus globos medinis . Šis gyvūnas kinų kultūroje gerbiamas bene labiausiai. Senovėje Rytų imperatoriai buvo laikomi šių būtybių reinkarnacijomis.

Taip pat skaitykite: 2024-ieji – žaliojo Medžio Drakono metai: kas mūsų laukia ir kaip reikės švęsti?

Daiktus ar papuoš su drakono atvaizdu galėjo nešioti tik patys svarbiausi . Nenuostabu, kad sakoma, jog šio ženklo žmonės yra itin ambicingi ir atkaklūs.

Pagal Rytų motyvus kiekvienas Zodiako ženklas yra susijęs su vienu ar keliais iš 5 elementų. Tai medis, ugnis, žemė, metalas ir vanduo. Drakonas simbolizuoja Žemės ir Medžio elementus.

Žemė įkūnija gausą, turtus ir stabilumą. Todėl ji gali būti derinama su tokiomis savybėmis darbštumas, patikimumas ir dosnumas. Tuo tarpu Medis reiškia kažko naujo ir nežinomo pradžią. Jis simbolizuoja augimą ir klestėjimą.

Drakonas paprastai laikomas pavojingu gyvūnu. Tačiau sakoma, kad medinis drakonas yra gana lankstus ir kantrus. Ekspertai įsitikinę, kad Drakonas padės jums prisitaikyti prie įvairių gyvenimo situacijų. Taigi nėra reikalo nerimauti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą