Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kotletai bus nuostabūs: vos 300 gramų slaptojo ingrediento – ir milijono eurų vertės skanėstas

Mindaugas Bružas

Sultingi, purūs, aromatingi kotletai puikiai tinka susibūrimams ir šventėms. Paprastai šį patiekalą gaminame iš maltos mėsos. Tačiau ką daryti, jei namuose jos neturite?

Šį produktą galima pakeisti vištienos širdelėmis. Taigi, tai neįprasti, bet ypatingai skanūs kotletai.

Kaip paruošti vištienos širdelių kotletus?

Ingredientai:

  • vištienos širdelės – 300 g
  • svogūnas – 1 vnt;
  • česnako – 1 skiltelė;
  • kiaušinis – 1 vnt;
  • manų – 6 valg. šaukštai;
  • pipirų, druskos – pagal skonį;
  • augalinis – kepimui.

Gaminimas:

  1. Vištienos širdelės kruopščiai nuplaunamos po tekančiu vandeniu. Pašalinkite riebalus, kanalus, kraujagysles ir dar kartą nuplaukite.
  2. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną bei česnaką.
  3. Paruoštas vištienos širdeles kartu su svogūnais ir česnakais sumalkite mėsmale.
  4. Į gautą masę įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir manų kruopų. Viską gerai išmaišykite, indą su malta uždenkite maistine plėvele ir palikite 15-20 min. brinkti.
  5. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, šaukštu sudėkite maltą mėsą ir suformuokite paplotėlius. Kepkite juos ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol taps auksinės .

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą