Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kredito kortelė – ne tik gyvenimą gerokai palengvinti, bet net ir užsidirbti padedanti paslauga

Partnerio turinys

Jei Jums būtų reikalingas greitasis kreditas internetu, turbūt domėtumėtės, kokias sąlygas siūlo viena ar kita kredito bendrovė. Tuo tarpu, kai aktualu, pavyzdžiui, vartojimo paskola ar kredito kortelė, tikėtina, bandytumėte kreiptis į vieną iš stambiųjų šios rinkos „žuvelių“. Kredito unijos ir komerciniai bankai, įprasta manyti, taiko griežtesnius reikalavimus klientams, tačiau išsiskiria didesne finansinių paslaugų įvairove. Jei dėl pirmosios sakinio dalies reikia sutikti, tai antroji, pasidomėjus vieno ar kito smulkiojo kreditoriaus siūlomomis paslaugomis, atrodo šiek tiek prasilenkianti su realia situacija.

Kreditų bendrovės nestovi vietoje. Tad, operatyviai reaguodamos į besikeičiantį kliento „portretą“ ir jo poreikius, atnaujina ir teikiamų paslaugų sąrašą. Dažnas šiuolaikinis savo kasdienybės neįsivaizduoja be kreditinės kortelės. Vadinasi, jei tarp potencialių klientų jaučiamas toks poreikis, jiems suteikiama galimybė sudaryti ne tik, pavyzdžiui, vartojimo paskolos, bet ir kredito kortelės sutartį.

Kas yra kredito linija?

Jei aiškinti, kas yra kreditinė kortelė, tikriausiai, nereikia net ir tiems, kurie patys šia paslauga nesinaudoja, tai terminas „kredito linija“ reikalauja išsamesnio aptarimo. Nors iš tiesų, tai – beveik ta pati paslauga. Pasinaudojus kredito linija, tereikia užsisakyti kredito kortelę, kuri, kaip žinia, suteikia galimybę lėšomis disponuoti laisvai, o ne tik internetinėje erdvėje, atliekant pavedimus ar apsiperkant elektroninėse parduotuvėse. 

Taigi, įprasti mikrokreditai – tai konkreti paskolos suma, kurią, įvertinus Jūsų finansines galimybes, išduoda viena ar kita kredito bendrovė. Nuo tos pasiskolintos sumos ir yra skaičiuojamos . Tuo tarpu kredito linija – tai galimybė naudotis suma iki tam tikro limito, kurio „lubos“ taip pat priklauso nuo kliento pajėgumo įvykdyti finansinius įsipareigojimus.

Tarkime, klientui buvo suteiktas kredito linijos limitas, siekiantis 2 500 Eur. Ką tai reiškia? Klientas minėta suma gali laisvai disponuoti, pavyzdžiui, vieną mėnesį išleisti 500 Eur, kitą – 1 000 Eur ar vos keliasdešimt. Per kredito limito laikotarpį, kuris, kalbant konkrečiai apie „SMS “ sąlygas, yra 3 metai, galima išnaudoti visą kredito limitą, tačiau, jei tokio poreikio nėra, tam tikra suma gali likti nepaliesta. Svarbu paminėti, jog palūkanos yra skaičiuojamos ne nuo viso kredito limito, bet tik panaudotos jo dalies.

Kredito linija (kredito kortelė) ar kreditas internetu: ką rinktis?

Sveikintina, kai domisi, kuri iš prieinamų paslaugų yra geriausias sprendimas individualiu atveju. Tai – požymis, bylojantis apie asmens finansinį raštingumą. Jei galima konkrečiai (ar bent apytiksliai) įvardinti, kokia paskolos suma Jums reikalinga vieno ar kito poreikio įgyvendinimui, kreditas tokioje situacijoje yra tinkamas pasirinkimas.

Kai žinoma, jog laukia didesnės išlaidos, kurių padengti savo pastoviai gaunamomis pajamomis nepavyks, tačiau konkrečią sumą įvardinti sudėtinga, racionalus sprendimas – kredito linija. Žinoma, nepamirštant užsisakyti ir kredito kortelės, kuri, jos turėtojai sutiks, gyvenimą paverčia gerokai paprastesniu! Dantų gydymas arba namų remontas – vieni dažniausiai naudojamų pavyzdžių, kalbant apie kredito kortelės (kredito linijos) aktualumą.

Dar kelios priežastys, dėl kurių kredito kortelė – dėmesio vertas sprendimas

Štai dar keli argumentai, patvirtinantys, jog kredito kortelė – sprendimas, dėl kurio asmenys, gebantys savo finansinius reikalus tvarkyti racionaliai, tikrai nesigailės.

Kaip ir visi greitieji kreditai, kredito kortelė išsiskiria paprastu ir greitu sutarties sudarymo procesu, atliekamu tiesiog internetu.

„Nordecum“ kredito kortelės palūkanos prasideda vos nuo 1,5 proc. ir klientui nereikia mokėti papildomų mokesčių (sutarties sudarymo, administravimo, kortelės užsakymo ir pan.).

Kredito kortelė padeda… užsidirbti. Aišku, 2 proc. („cashback“) nuo išleistos ir „Nordecum“ kredito kortele apmokėtos sumos nėra daug, tačiau gauti tai vien už tai, jog naudojamasi sau reikalinga paslauga, visai neblogai, tiesa?

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Rašyti komentarą