Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kūno dalys, kurios išduoda tikrąjį amžių

Sandra Alšauskienė

Įvardytos kūno dalys, kurios išduoda jūsų tikrąjį amžių. Pirmiausia paminėtos , kurių oda ypač plona ir švelni.

Būtent jose dažnai atsiranda raukšlių, kurias sunku pašalinti. Šioje veido srityje dažnai atsiranda tamsių ratilų, kurie yra papildomas amžiaus veiksnys.

- Reklama -

Antrasis tikrojo amžiaus rodiklis yra kaklas. Ši vieta yra viena judriausių. Dėl to su amžiumi ji gana smarkiai keičiasi. Svarbų vaidmenį atlieka laikysena. Stovint pasilenkus didėja raukšlių atsiradimo rizika, todėl ypatingą dėmesį turėtumėte skirti galvos ir pečių juostos padėčiai. Dėl dehidratacijos ir raumenų tonuso praradimo ant kaklo dažnai susidaro gilios žiedo formos .

Daugelis žmonių žino, kad gali daug pasakyti apie jūsų tikrąjį amžių. Taip yra todėl, kad ant rankų yra labai mažai riebalų sankaupų. Be to, rankos yra nuolat veikiamos ultravioletinių spindulių, dažnai kenčia nuo temperatūros pokyčių ir cheminių medžiagų poveikio. Sulaukus 40 metų, dėl sumažėjusios kolageno gamybos rankų tampa labiau matomos.

Sąrašą užbaigia keliai su lenkiamosiomis sritimis. Dėl to senėjimo požymius visada galima pastebėti daug anksčiau nei kitose kūno vietose. Kai įžymybės pasirodo su sijonais ar trumpomis suknelėmis, gerbėjai gali įvertinti jų kelių būklę.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Esu baigusi Vilniaus universiteto Medicinos fakultetą. Turiu aukštąjį išsilavinimą farmacijos srityje. Publikuoju straipsnius (KAIPKADA.LT interneto svetainėje) sveikatos ir sporto temomis. Susisiekti galite el. paštu: sandra@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą