Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kuo naudingi yra roletai stoglangiams?

Roletai stoglangiams
Partnerio turinys

Stoglangiai ne tik apšviečia namų vidų, bet ir atlieka estetinę funkciją. dera ir papildo interjerą, suteikdami aplinkai prabangos ir elegancijos be didelių pastangų. Pasirinkus tinkamas ritinines žaliuzes namams, svečiai tikrai įvertins jūsų skonį ir nuostabią namų išvaizdą. Visgi roletai ne vien interjero detalė, tad kuo jie dar naudingi?

Apsauga nuo saulės spindulių

Šios langų uždangos puikiai tinka patalpoje, į kurią patenka tiesioginiai spinduliai. Per stoglangį visuomet pereis tam tikras šviesos kiekis, kuris gali akinti ir neleisti susikaupti. Tai aktualu net ir ne dienos metu, nes naktį gali šviesti . O ankstyvais rytais prabudina saulės spinduliai. Roletai stoglangiams suteikia trokštamos tamsos tiek naktį, tiek dieną. Įsirengę juos, turėsite galimybę kontroliuoti šviesą, pasirinkdami, kiek atverti uždangas.

Slopina triukšmą

Ritininės žaliuzės pakankamai gerai sumažina išorinį triukšmą. Taigi jos ne tik apsaugo nuo saulės spindulių. Stoglangių roletai yra puikus pasirinkimas patalpoje, kurioje norima sumažinti triukšmą, pavyzdžiui, miegamajame. Papildomas sluoksnis prislopina garsus, sklindančius iš lauko, ypač užklupus audrai. Todėl tai yra lengvas būdas pagerinti miego kokybę lietingomis naktimis.

Lengva priežiūra

Ritinines žaliuzes nuvalyti yra ganėtinai paprasta – tereikia jas perbraukti dulkių šluotele arba lengvai sudrėkintu skudurėliu. Taip lengvai atsikratysite susikaupusių dulkių. Dėmes galima valyti drėgna kempine ir muilu. Galiausiai roletus reikia gerai išdžiovinti ir jie bus nauji.

Apsauga nuo karščio

Jau žinome, kad stoglangių roletai efektyviai apsaugo nuo saulės spindulių. Be to, šios langų uždangos turi ir dar vieną papildomą pranašumą – jos sulaiko šilumą. Tai naudinga tiek vasarą, tiek žiemą. Šaltuoju sezonu papildomas sluoksnis patalpos viduje padeda sulaikyti šilumą. Atviri ir neuždengti stoglangiai gali prisidėti prie įkaitusios kambario aplinkos šiltomis vasaros dienomis. Pridengus juos roletais kambario tampa vėsesnė. Todėl jaučiamės žvalesni ir produktyviau leidžiame laiką.

Roletai yra paprastas būdas pagerinti kasdienio gyvenimo kokybę. Jie gali padėti pašalinti diskomfortą namų aplinkoje. Nors atviri stoglangiai graži interjero dalis, dažniausiai norime patogesnių kasdienių sprendimų, kurie apsaugo nuo triukšmo ar nenorimų saulės spindulių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Rašyti komentarą