Kas nemėgsta bulvių košės? Juk šis garnyras puikiai dera su žuvimi, mėsa ir daržovėmis. Šiam garnyrui gaminti paprastai naudojami papildomi ingredientai. Kalbame apie pieną.
Manoma, kad dėl jo tekstūra tampa minkštesnė, švelnesnė, o bulvių košė – labai skani. Kulinarai sako, kad be šio priedo galima ir apsieiti.
KAIP PAKEISTI PIENĄ BULVIŲ KOŠĖJE?
Vietoj šio gėrimo įpilkite šiek tiek sultinio, likusio verdant daržoves. Skonį pagyvins ir grietinė. Geriau naudoti riebesnį produktą.
Galite naudoti grietinėlę ar net majonezą. Pastarasis ingredientas tyrę padarys sotesnę.
KO DAR GALIMA PRIDĖTI Į BULVIŲ KOŠĘ?
Be to, garnyrą pagerins kiaušinio trynys ir gabalėlis sviesto.
Labai svarbu masę greitai ir kruopščiai išmaišyti, kad kiaušinis tolygiai pasiskirstytų.