Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kurį „Android” išmanųjį telefoną rinktis 2023 m.: sudarytas geriausių telefonų sąrašas

Donatas Varnas

Skirtingai nei „iOS” ekosistema, kurioje „Apple” su „iPhone” yra vienintelis žaidėjas, „Android” – tai platus įvairių įtaisų ir pardavėjų spektras. Jei ieškote naujo išmaniojo telefono ir nežinote, nuo ko pradėti, autoritetingas portalas „XDA Developers” sudarė geriausių m. įsigyjamų „Android” įrenginių, tinkančių bet kokiam biudžetui ir paskirčiai, sąrašą.

Kokį „Android” telefoną pasirinkti dar šiais 2023 metais?

Geriausias flagmanas yra „Samsung Galaxy S23 Ultra”. Šis išmanusis telefonas skirtas tiems, kurie iš savo įtaiso nori kuo daugiau funkcijų. Jis turi viską: geriausią kamerų rinkinį, galingą procesorių, kuris nepasens po 5 metų, didelį AMOLED ekraną ir tai, ko neturi konkurentai, – visavertį rašiklį.

Alternatyva „S23 Ultra yra „Motorola Edge+” (2023). Šis prietaisas išsiskiria dideliu našumu, subalansuotomis specifikacijomis ir vienu geriausių „Android” korpusų. Jo kaina prasideda nuo 700 €.

Galaxy s23 fe telefonas

Geriausias ir kokybės santykis yra „Samsung Galaxy S23 FE„. Šis modelis gavo geriausių „Galaxy” flagmanų dizainą, įdėklą ir visas pagrindines „mikroschemas”, tačiau kainuoja pastebimai pigiau.

Geriausias vidutinio biudžeto telefonas – „Samsung Galaxy A54”. Labai subalansuotas modelis, kurį gali sau leisti beveik kiekvienas. Jis turi malonų dizainą, gražų 120 Hz dažnio ekraną, didelį galios rezervą „po variklio dangčiu” ir šaunų fotoaparatą.

Išmanusis telefonas, pasižymintis geriausiu veikimo sklandumu, yra „OnePlus 11”. Šiandien beveik kiekvienas „Android” flagmanas siūlo 120 Hz atnaujinimo dažnį, tačiau „OxygenOS” animacija yra pastebimai greitesnė ir sklandesnė nei, tarkime, „Samsung” OneUI.

Nuotraukoms ir vaizdo įrašams – „ Pixel 8 Pro”. Išmanusis telefonas gavo atnaujintą 50, 48 ir 48 megapikselių kamerą, yra 5 kartų optinis priartinimas ( „iPhone 15 Pro Max”), greitesnis automatinis fokusavimas ir profesionalus kameros valdymas. Jau nekalbant apie įvairius dirbtinio intelekto lustus.

Žaidėjams skirtas „ ROG Phone 7 Ultimate”. Tai vienas galingiausių „Android”, kuris taip pat gali pasigirti triguba aušinimo sistema: vario plokštele, vamzdeliais ir aušintuvu. O nugarėlėje esančiame OLED ekrane rodomi pranešimai ir animacijos.

Geriausias sulankstomas išmanusis telefonas yra „Galaxy Z Fold 5”. „Samsung” pagaliau pavyko atsikratyti tarpo tarp pusių, taip pat atnaujinta „geležis”.

Galaxy fold5 serija

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą