Kurie hibridiniai automobiliai yra patikimiausi: TOP 3 „neužmušami“ modeliai

Adomas Račkauskas

Hibridiniai automobiliai tampa vis populiaresni dėl degalų taupymo išlaikant puikias eksploatacines savybes. Kartu patikimumas išlieka prioritetine kiekvieno modelio savybe.

Portalo „WhatCar“ ekspertai parengė 3 patikimiausių hibridinių automobilių reitingą, įvertindami jų patikimumą 100 balų skalėje.

Suzuki Vitara Hybrid (2015 m. – dabar)

Patikimumo įvertinimas: 100%

Vitara siūlomas įprastas hibridinis ir lengvasis . Ypatingo dėmesio nusipelno „Vitara“ pilna hibridinė , ji gavo maksimalų 100 % patikimumo įvertinimą. Tai reiškia, kad nė vienas savininkas nepranešė apie jokias problemas, susijusias su šiuo modeliu.

Lexus NX (2014-2021 m.)

Patikimumo įvertinimas: 99.8%

Nuo 2014 iki 2021 m. gamintam NX suteiktas aukštas patikimumo įvertinimas – 99,8 %. Tik 2 % savininkų pranešė apie kokias nors problemas, ir visas jas greitai išsprendė atstovybės be jokių išlaidų savininkams.

Kia Niro Hybrid ir PHEV (2016-2022 m.)

Patikimumo įvertinimas: 98.8%

Kia Niro siūloma hibridinė ir iš tinklo įkraunama hibridinė versija. Abu variantai yra labai patikimi – jų patikimumas įvertintas 98,8 %. Tik 3 % modelių turėjo kokių nors problemų, o tai yra gerokai mažiau nei elektrinė „Niro EV“ versija.

Kia Niro Hybrid
Kia Niro Hybrid

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą