Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kurie naudoti BMW automobiliai yra patikimiausi: 10 geriausių modelių

Adomas Račkauskas

BMW visada buvo prestižo ir našumo simbolis. Vokiečių automobilių gamintojas pelnė reputaciją kurdamas aukštųjų technologijų, stilingus, akiai malonius ir vairuotojo sielą džiuginančius automobilius.

Tačiau renkantis naudotą automobilį patikimumas yra vienas svarbiausių veiksnių. „CarBuzz” ekspertai, remdamiesi „J.D. Power” projektu, atrinko 10 patikimiausių BMW modelių, kurie ir toliau stebina savo eksploatacinėmis savybėmis ir našumu.

BMW X3 (2017 m., B58 modelis)

Aprašymas: „BMW X3” – tai , kuris yra geriausias iš visų modelių: BMW X3 siūlo komfortą, našumą ir patikimumą universaliame krosoveryje. Šiame automobilyje puikios visureigio savybės derinamos su prabangiu interjeru ir aukšto lygio technologijomis.

J.D. patikimumo įvertinimas: 86/100

BMW Z4 (2007 m., E85 modelis)

Aprašymas: Z4 Z4 – tai automobilis, kuris buvo pagamintas iš lengvojo automobilio Z4: BMW Z4 yra sportinis rodsteris, pasižymintis elegantišku dizainu ir dinamiškomis eksploatacinėmis savybėmis. Dėl puikių valdymo savybių ir stilingos išvaizdos jis yra vienas populiariausių senovinių automobilių.

J.D. Power patikimumo įvertinimas: 85/100

7 serijos BMW (2007 m., E65 modelis)

Aprašymas: 7,7 mln: 7 serijos BMW yra prabangos ir techninio meistriškumo ikona. Jis siūlo prabangų interjerą, pažangias technologijas ir išskirtines eksploatacines savybes.
J.D. Power patikimumo įvertinimas: 85/100

2 serijos BMW (2016 m.)

Aprašymas: BMW 2 serijos automobilis, kurio modelis 2,5 mln: BMW 2 serijos automobilis yra dinamiškas kupė, pasižymintis unikaliu stiliumi ir stulbinančiomis dinaminėmis savybėmis. Jame puikiai subalansuotas našumas ir komfortas.

J.D. Power patikimumo įvertinimas: 84/100

BMW X5 (2018 m., modelis F15)

Aprašymas: X5 X5 – tai automobilis, kurio modelio modelio modelis X5 X5 yra geriausias iš visų modelių: BMW X5 yra prabangus ir erdvus , kuriame dera prabanga ir našumas. Šis automobilis pasižymi aukštu komforto lygiu ir pažangiomis technologijomis.

J.D. patikimumo įvertinimas: 84/100

BMW automobilių patikimumas / Asociatyvi nuotr.
BMW automobilių patikimumas / Asociatyvi nuotr.

BMW i3 (2017 m.)

Aprašymas: BMW i3 – tai automobilis, kuris yra vienas iš lengvųjų automobilių, gaminamų Lietuvoje: BMW i3 – tai ateities , kuriame novatoriškas derinamas su aplinkos tausojimu. Jis siūlo dinamišką važiavimą ir nuostabų komforto lygį.

J.D. Power patikimumo įvertinimas. Galia: 82/100

3 serijos BMW (2011 m., N52 modelis)

Aprašymas: 3,3 mln: 3 serijos BMW yra dinamiškų savybių ir prabangos simbolis. Šis sedanas siūlo rafinuotą stilių, galingus variklius ir aukštą komforto lygį.

J.D. Power patikimumo įvertinimas. Galia: 81/100

3 serijos BMW (2016 m., N20 modelis)

Aprašymas: 3,3 mln: BMW 3 serijos automobilis pasižymi išskirtinėmis eksploatacinėmis savybėmis ir nuostabiu komfortu. Šis sedanas idealiai tinka kasdieniam vairavimui ir tolimoms kelionėms.

J.D. Power patikimumo įvertinimas: 80/100

3 serijos BMW (2013 m., E90 modelis)

Aprašymas: 3,3 mln: 3 serijos BMW yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina patikimumą ir našumą. Jis pasižymi elegantišku dizainu, dinamiškomis eksploatacinėmis savybėmis ir aukštu komforto lygiu.

J.D. Power patikimumo įvertinimas: 78/100

BMW X3 (2010 m., E38 modelis)

Aprašymas: X3 X3 – tai automobilis, kuris buvo pagamintas pagal Europos Sąjungos standartus, ir kuris yra vienas iš lengviausių automobilių: BMW X3 yra elegantiškas ir galingas krosoveris, kuriame dera ir našumas. Jis siūlo prabangų interjerą, pažangias technologijas ir išskirtinę dinamiką.

J.D.Power patikimumo įvertinimas: 77/100

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą