Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Lapkritį Europoje vėl planuojami streikai: kur ir kada tikėtis padėties pablogėjimo

Mindaugas Bružas

Streikai Europoje yra įprastas reiškinys, kai išeina iš darbo ir kovoja už didesnius atlyginimus. Tokie įvykiai kartais planuojami prieš kelis mėnesius, o kiti paskelbiami paskutinę minutę. Apie tai pranešė naujienų ir žiniasklaidos portalas „Euronews”.

Todėl prieš keliaujant visada verta pasitikrinti, ar šalyje neplanuojami streikai. Sužinokite, kur ir lapkričio mėnesį vyks streikai.

Kokiomis dienomis vyks streikai Europoje
Kokiomis dienomis vyks streikai Europoje? Verta pasitikrinti / Pexels nuotr.

Streikai Europoje lapkričio mėn.

Lapkričio 8 d. ketina streikuoti Prancūzijos valstybinių geležinkelių SNCF darbuotojai. Priežastis – nesąžiningas darbo užmokestis. Šią dieną gali sutrikti traukinių . Tikėtina, kad streikai vyks ir vėliau šį mėnesį, tačiau informacijos apie tai kol kas nėra.

Londone streikus planuoja rengti DLR metro darbuotojai. Eismas tarp Canary Wharf ir City gali sutrikti lapkričio 7, 8 ir lapkričio 9 d. ryte.

Italijoje Milane vyks didelis streikas. Tikėtina, kad jis turės įtakos autobusų, tramvajų ir metro eismui. 11 d. Greitųjų traukinių darbuotojai planuoja streiką, dėl kurio gali būti atidėti arba atšaukti net kai kurie lėktuvų .

Ispanijoje keliautojų laukia keli Alikantės oro uosto apsaugos darbuotojų streikai. Jie jau paskelbė datas iki sausio mėn: lapkričio 7, 10-12, 14, 17-19, 21, 24-26 ir 28 d.; gruodžio 1-10, 12, 15-17, 19 ir 22-31 d.; sausio 1-14 d.

Vokietijoje gali kilti problemų keliaujant lapkričio 9 d. ir per Kalėdų šventes. Taip yra dėl GDL traukinių mašinistų profesinės sąjungos streiko. Jis turės įtakos geležinkelių paslaugoms.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą