Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Legendinis „Winamp” grotuvas grįžta į išmaniuosius telefonus

Donatas Varnas

Programos beta , skirta „Android” ir „iOS”, jau bandoma uždaru režimu. Apie tai „Llama Group” pranešė savo oficialioje „” paskyroje. Populiarus asmeniniams kompiuteriams skirtas muzikos grotuvas „” dėl patogios grojaraščio funkcijos, spalvingo vaizdo ir pritaikomos išvaizdos buvo labai populiarus devintojo dešimtmečio pabaigoje. Jau 2010 m. kūrėjai bandė perkelti grotuvą į išmaniuosius telefonus, tačiau netrukus programa buvo pašalinta iš „Google Play”.

Viena iš atnaujinto „Winamp” funkcijų bus prieiga prie šį pavasarį pradėtos teikti muzikos transliavimo paslaugos „Fanzone”. Ši platforma leidžia atlikėjams bendrauti su gerbėjais ir siūlyti jiems savo dainų prenumeratą už 1 JAV dolerį. Atlikėjai taip pat gali skelbti žinutes savo puslapyje, ir socialinėje žiniasklaidoje.

Be to, mobilioji „Winamp” galės rasti visus kūrinius iš savininko išmaniojo telefono ir iš jų sudaryti grojaraščius. Iš kitų šaltinių parsisiųstas dainas bus galima maišyti su prenumeruojamų atlikėjų muzika. Pasak „Llama Group”, „Winamp” atgimimo tikslas – pritraukti iki 250 mln. naudotojų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą