Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Lidl” plečia savo parduotuvių tinklą, tad gruodžio 14 d. Gargžduose atidarys pirmąją parduotuvę šiame mieste

Lidl parduotuvė / Lidl nuotr.
Pranešimas žiniasklaidai

“ – mažmeninės prekybos parduotuvių tinklas, jau netrukus, gruodžio 14 d. atidarys dar vieną naują savo parduotuvę Žemaitijoje. Šį kartą  Gargžduose. Parduotuvė lankytojų lauks adresu Dariaus ir Girėno g. 2, nuo pat ryto, 8:00 val.

Parduotuvė Gargžduose duris atvers šalia statomo daugiafunkcio sporto centro, taip pat netoli šią savaitę atidarytos naujosios autobusų stoties. Parduotuvė bus pasiekiama pėsčiomis daugeliui miesto gyventojų, taip pat patogi apsipirkti ir atvykstantiems viešuoju transportu iš aplinkinių miestelių.

Naujoji parduotuvė yra „Lidl“ klientams jau puikiai žinomo formato – jos prekybos salės plotas siekia maždaug 1400 kv. metrų. Parduotuvėje iš viso veiks 11 kasų: 5 įprastinės bei 6 savitarnos, iš kurių 3 – XXL dydžio. Šios kasos puikiai pritaikytos esant didesniems pirkiniams. Parkavimo aikštelėje įrengta šešių vietų elektromobilių įkrovimo stotelė.

Lidl atsidarys Gargžduose
Lidl atsidarys Gargžduose / Lidl nuotr.

Atidarymo dieną naujoji parduotuvė duris atvers 8 val., kitomis dienomis pirkėjų ji lauks nuo 7 iki 23 valandos. komandą sudarys maždaug 30 darbuotojų. Vienus aukščiausių vidutinių atlyginimų mažmeninės prekybos rinkoje mokančio „Lidl“ vidutinis visų darbuotojų , portalo „Rekvizitai.lt“ m. spalio mėnesio duomenimis, buvo aukščiausias tarp didžiųjų prekybos tinklų.

Atidarymo rytą – šventė bendruomenei

Atidarymo dieną, gruodžio 14 d., 8 val. prekybos tinklas surengs 72-osios „Lidl“ parduotuvės ir pirmosios parduotuvės Gargžduose atidarymo šventę vietos bendruomenei. Tą rytą pirkėjai bus vaišinami gėrimais ir saldumynais, pirmieji pirkėjai dovanų gaus specialiai atidarymui pagamintus daugkartinius pirkinių maišelius.

Atidarymo proga klientų lauks specialūs pasiūlymai tiek maisto, tiek ir ne maisto prekėms, kurie leis apsipirkti už geriausią kainos ir kokybės santykį rinkoje. O naujosios parduotuvės pirkėjai, kurie naudojasi mobiliąja lojalumo programėle „Lidl Plus“, sulauks ir išskirtinio pasiūlymo – galės įsigyti spurgą vos už 1 centą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Rašyti komentarą