Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„MacBook Pro” bus pats geriausias istorijoje: atskleista netikėta pagrindinė funkcija

Donatas Varnas

Autoritetingas insaideris Markas Gurmanas paskelbė naują pranešimą apie būsimą „ Pro” su M4 lustais. Šviežia linija perims geriausius „” profesionalių nešiojamųjų kompiuterių privalumus, tačiau įgis vieną svarbų skirtumą nuo savo pirmtakų.

žinia, „Apple” 2023 m. „MacBook Pro” atnaujino du kartus – sausį nešiojamieji gavo M2 procesorius, o spalį – M3. Tikėtina, kad apie M4 linijos lustus bus paskelbta 2024 m. vėlyvą rudenį, tada ir bus išleisti naujieji „Apple” nešiojamieji kompiuteriai. Likusiųjų premjera įvyks 2025 m. pradžioje.

Šaltinio teigimu, „Apple” jau netoli M4 procesorių gamybos pradžios. Liniją sudarys trys modeliai kodiniais pavadinimais „Donan”, „Brava” ir „Hidra”. Visi jie gaus pažangias dirbtinio intelekto galimybes, panašias į konkurentų, tačiau tikslus tokių funkcijų sąrašas kol kas nežinomas.

Be to, „Apple” planuoja rimtai padidinti stacionaraus kompiuterio „Mac Pro” našumą naudodama naują lustą ir 512 GB RAM. Šiuo metu „Mac Pro” kompiuteryje galima įdiegti ne daugiau kaip 192 GB RAM.

M4 bus gaminami pagal tą patį 3 nm technologinį procesą kaip ir M3, tačiau tikimasi, kad „Apple” tiekėjas TSMC naudos patobulintą proceso versiją, kad pagerintų našumą ir energijos vartojimo efektyvumą. Naujajame luste taip pat bus įdiegtas greitesnis ir efektyvesnis Neural Engine, skirtas dirbtinio intelekto užduotims.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą