Deprecated: setcookie(): Passing null to parameter #5 ($domain) of type string is deprecated in /home/ofehpmrt/public_html/wp-content/plugins/anspress-question-answer/includes/class/class-session.php on line 96
Mada priklauso jums: kaip atrasti savo drabužių stilių?

Mada priklauso jums: kaip atrasti savo drabužių stilių?

Odeta Bartkevičiūtė
2 Min Read

Visi visada norime atrodyti stilingai ir būti madingi. Norint tai padaryti, reikia išmokti pasirinkti jums tinkančius daiktus, t. y. išsiugdyti savo stilių. Savitas stilius yra tai, kas padarys įspūdį kitiems žmonėms ir privers juos jus įsiminti. Sužinokite, atrasti savo stilių.

Įsiklausykite į save

Pirmiausia reikia mokėti išgirsti save, nes tai padės nustatyti, su kokia jausitės patogiausiai, su kokia apranga jaučiatės užtikrintai ir natūraliai. Žinoma, reikia atsižvelgti į pagrindinius dalykus: amžių, gyvenimo būdą, spalvinį tipą ir kūno formas, tačiau visada reikėtų pradėti nuo įsiklausymo į save.

Papildomi aksesuarai

Pasirinkite puikų daiktą, kuris papildys bet kokį įvaizdį. Tai gali būti , šalikai, apyrankės, kepurės, plaukų – viskas, kas tik šauna į galvą. Tačiau ši detalė turėtų būti tinkama ir derėti prie visko.

Stilinga mergina

Vadovaukitės mada

Nereikia kiekvieną sezoną pirkti šiuo metų laiku madingų daiktų, nes labai tikėtina, kad jie išeis iš , ir bus labai sunku juos „įkomponuoti” į kasdienį garderobą. Tačiau galite bent jau stebėti įžymybių stilių, pasisemti sau naudingų detalių. Ne mažiau naudinga sekti mados tinklaraščius.

Eksperimentai

Rasti savo stilių nėra lengva užduotis, todėl neapsieisite be eksperimentų. Svarbiausia – būti drąsioms ar drąsiems. Keiskite šukuoseną ir plaukų spalvą, drąsiai derinkite tai, kas jums atrodo tinkama, dėvėkite tai, ko anksčiau nedrįsote.

Aksesuarai

Tai bet kokio įvaizdžio papildymas. Akiniai, laikrodžiai, rankinės, apyrankės, žiedai, šalikai. Ir to verta klausyti, tačiau reikia žinoti tinkamą kiekį. Viename įvaizdyje nenaudokite daugiau nei 3 skirtingų aksesuarų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Share This Article
Gamtos mokslų specialistė. Rašau straipsnius KAIPKADA.LT svetainei apie mūsų planetos gamtą, augmeniją ir gyvūnus. Susisiekti galite el. paštu: odeta@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ofehpmrt/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420