Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Mažai kas žino apie šį psichologinį asmenybės testą: pažvelkite į savo kaklą

Mindaugas Bružas

Įvairūs įdomūs padeda geriau suprasti ne tik save, bet ir aplinkinius žmones. Psichologai daro įdomias išvadas apie tai, žmogus sėdi, ką valgo ar net kokį kaklą turi. Siūlome jums atlikti psichologinį psichikos testą ir geriau pažinti save.

Toks psichikos pagal paveikslėlius buvo sukurtas siekiant diagnozuoti žmogaus asmenybę. Jo autoriai teigia, kad kaklo ilgis yra ne tik fiziologinė ypatybė, bet ir reali galimybė perskaityti kiekvieną žmogų kaip atvirą knygą.

Kokio ilgio yra jūsų kaklas?

Koks jūsų kaklas

Ilgas kaklas

Žmonės, kurių ši kūno dalis objektyviai ilga ir plona, paprastai yra nepriklausomi ir pasitikintys savimi. Jie turi tvirtą charakterį ir stiprią valią, yra įpratę viską spręsti patys. Jiems nėra neįveikiamų užduočių – veikiau tokie vadovaujasi principu „aš galiu viską”. Nemoka prašyti pagalbos, beveik niekada nesikreipia patarimo.

Jie gerai jaučiasi vieniši, turi mažai draugų ir nemėgsta triukšmingų kompanijų. Santykiuose nusistato ribas – jiems svarbu jaustis laisviems. Kai kurie žmonės mano, kad ilgo kaklo savininkai yra užsidarę ir nemandagūs, tačiau iš tikrųjų tai yra intravertiškumas.

Vidutinio ilgio kaklas

Vidutinio ilgio kaklą turintis žmogus moka išlaikyti pusiausvyrą. Jis gali turėti gerų diplomatinių įgūdžių – yra tarsi tarpininkas tarp dviejų kraštutinumų. Tokio kaklo asmenybė susilaiko nuo konfliktų, nes mano, kad taika yra svarbiau nei būti teisiam. Geba aptarti problemą ir rasti racionaliausią sprendimą ar kompromisą.

Tačiau, nepaisant tokio lojalumo, geba skirti laiko ir atsisakyti pagalbos, išsakydama savo nuovargį. Nors iš tiesų prisiimti ant savęs visų aplinkinių problemų sprendimą yra norma vidutinio kaklo žmogui, o prašyti pagalbos jis nėra įpratęs.

Trumpas kaklas

Trumpas kaklas rodo rūpestingą, malonų ir jautrų žmogų – jis visada pasirengęs padėti tiems, kuriems reikia pagalbos. Trumpo kaklo turėtojas yra būtent tas, kuris nepasitrauks pusiaukelėje, liks šalia net ir tamsiausiu metu.

Tokiems žmonėms nelengva užmegzti draugystę ar santykius, tačiau jie renkamasi širdimi, todėl jei randa artimą žmogų, tai visam laikui. Dažnai toks žmogus gelbsti kitus, gali dalyvauti labdaringoje veikloje. Jis turėtų išmokti mylėti save ir dažniau skirti laiko tik sau.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą