Mechanikas įvardijo vieną automobilio tipą, nuo kurio turėtumėte laikytis atokiau

Adomas Račkauskas

Garsus britų automobilių mechanikas Sherwoodas Cooke'as pasidalijo savo nuomone su vairuotojais apie naudotų automobilių pirkimą. Ekspertas ragino nepirkti vieno tipo automobilio, kuris ateityje gali atnešti daug rūpesčių.

Taigi mechanikas patarė savo socialinių tinklų sekėjams potencialiai atsisakyti pirkti naudotus automobilius, kurie anksčiau priklausė nuomos bendrovėms. Pasak Cooke, tikėtina, kad naudoti bus labai susidėvėję, net jei jie yra palyginti nauji. Pagrindinė problema bus tai, jie buvo eksploatuojami.

Eksperto teigimu, nuomojamus automobilius paprastai vairuoja , kurie su jais elgiasi aplaidžiai. Jei vairuotojas vairuoja savo automobilį, jis bet kuriuo atveju apsaugos jį nuo galimų problemų ir gedimų. Nuomos atveju situacija yra kitokia. Žmonės, kurie nuomojasi automobilį, jo gerai nepažįsta, o tai taip pat padidina padidėjusio nusidėvėjimo ir gedimų riziką.

Nepaisant to, kad tokių automobilių gali atrodyti patrauklios, o patys automobiliai – gražūs, toks sandoris vairuotojui gali kelti problemų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą