Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Mėnulio užtemimas spalio pabaigoje: kaip šiuo laikotarpiu pritraukti sėkmę?

Rimantas Olevičius

m. spalio 29 d. įvyksiantį Mėnulio užtemimą galima suvokti galingą laiką dvasiniam tobulėjimui, meditacijai ir darbui su energijomis.  Dalinis įvyks 2023 m. spalio mėn. 28 d. 22:23 val. Jaučio ženkle.

Reikėtų nepamiršti, kad šios praktikos yra subjektyvios ir pagrįstos tikėjimu energijų sąveika ir dvasine esybe. Štai keletas praktikų idėjų, kurias galite išbandyti per Mėnulio užtemimą:

ir vizualizacija: Sukurkite ramią atmosferą, paleiskite ramią muziką ir uždekite žvakes. Atsisėskite arba atsigulkite patogioje padėtyje ir naudokite meditaciją savo dvasiniam tobulėjimui plėtoti. Vizualizuokite save apsuptą šviesos ir galimybių.

Energijos valymo ritualas: Tikima, kad mėnulio šviesa turi galingų valomųjų savybių. Užtemimo metu išeikite į lauką ir atsistokite po mėnuliu. Įsivaizduokite, kad jo šviesa valo jūsų kūną ir aurą nuo neigiamų energijų ir pripildo jus teigiamos energijos.

Rašyti magišką dienoraštį: Sukurkite specialų žurnalą, kuriame užrašykite savo svajones, tikslus ir ketinimus. Mėnulio užtemimo metu galite užrašyti savo ketinimus ir troškimus. Šis žurnalas gali pasitarnauti kaip įrankis dvasiniams ir asmeniniams tikslams kurti ir sekti.

Taro arba astrologijos seansai: Jei studijuojate tarot arba astrologiją, galite surengti seansą sau arba kitiems. Žvelkite į taro kortas arba studijuokite astrologinius laiko aspektus, kad gautumėte daugiau įžvalgų apie savo gyvenimą.

Magiški ritualai: Atlikite bet kokius magiškus ritualus, kurių išmokote, arba tikėkite jų galia. Pavyzdžiui, ritualus, skirtus konkretiems ketinimams sukurti arba naujoms galimybėms atrakinti.

 

Mokslinių įrodymų apie Mėnulio užtemimų poveikį žmogui nėra, todėl šios praktikos daugiausia grindžiamos tikėjimu ir senovinėmis tradicijomis. Svarbu nepamiršti saugumo ir sveiko proto. Su Mėnulio užtemimais susijusių prietarų ar mitų nereikėtų vertinti rimtai. Mėnulio užtemimai yra natūralus astronominis reiškinys ir neturi neigiamo poveikio žmonėms.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Astrologas ir numerologas. Straipsnių autorius, redaktorius bei ekspertas. Dirbu KAIPKADA.LT redakcijoje. Susisiekti galite el. paštu: rimantas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą