„Mercedes-Benz S-Class” naujo stiliaus kūrimas: dizaino pokyčių prognozė

Adomas Račkauskas
2 Min Read

Štutgarte įsikūrusi automobilių milžinė „” ne taip seniai (2020 m.) pradėjo pardavinėti dabartinę, septintąją savo flagmano S klasės sedano kartą. Vis dėlto nuo to laiko praėjo beveik 4 metai, o tai reiškia, kad vienas brangiausių „Mercedes-Benz”, siekdamas prilygti konkurentų lygiui, netrukus turėtų sulaukti planuoto atnaujinimo.

Pirmieji užmaskuoti S klasės prototipai jau važinėjo bandymuose, tad patraukė nepriklausomų dizainerių „NY Mammoth” dėmesį. Menininkai pateikė savo prognozę, pasikeis tokių automobilių išvaizda.

Kaip atrodys naujasis Mercedes-Benz S
Kairėje – šnipų nuotrauka, dešinėje – naujojo S klasės modelio vizualizacija

Teigiama, kad pagrindiniai pokyčiai laukia priekyje, kur prototipuose buvo sukoncentruotas beveik visas kamufliažas. Sedanai turėtų gauti padidintas radiatoriaus ,

Kaip atrodys naujasis Mercedes-Benz S 2
Kairėje – ankstesnė S klasė, dešinėje – atnaujinta (vizualizacija)

Jų priekiniai žibintai taps didesni, taip pat radikaliai pasikeis vidaus užpildymas. Kalbant apie buferį, jis, savo ruožtu, patirs tik nedideles transformacijas, atsikratant lanko formos „”, kuri tęsiasi nuo oro įsiurbimo angų šonuose.

Kitais atžvilgiais S klasė išoriškai turėtų išlikti tokia pati, tačiau šiek tiek pasikeisti viduje, nes salone, kaip ir EQS modelyje, atsiras trys nauji ekranai.

Techninė vykdomojo sedano pusė beveik neabejotinai bus perkelta iš dabartinio modelio. Tikimasi, kad joje bus bent jau 3 litrų šešių cilindrų motoras, išvystantis 442 arklio galias ir 559 Nm, taip pat 4 litrų V8 su dviem turbinomis, išvystantis 496 arklio galias.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Share This Article
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *