Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Meta“ (Facebook) atleidžia apie 11 000 darbuotojų

Mindaugas Bružas

Platforms Inc. lapkričio 9 d. paskelbė, kad sumažins 11-13% visų savo darbuotojų. 11 000 žmonių netenka darbo. Prieš tai ilgai krito korporacijos , kurios nuo metų pradžios prarado du trečdalius ės.

„Meta” darbuotojų atleidimas

„Šiandien dalinuosi kai kuriais sunkiausiais pokyčiais „Meta” istorijoje. Prisiimu visą atsakomybę už šiuos sprendimus ir už tai, kas juos paskatino. Žinau, kad tai labai sunku, ypač tiems, kurie yra tiesiogiai paveikti”, – sakė įkūrėjas Markas Zuckerbergas.

Tai pirmasis didelis „Meta“ (pagrindinės „Facebook“, „Instagram“, „“ ir „Oculus“ organizacijos) atleidimas per 18 įmonės gyvavimo metų.

Dėl paskelbtų atleidimų „Meta“ sumažino metų sąnaudų prognozę iki 94–100 milijardų JAV dolerių, o anksčiau tikėtasi, kad jos sieks 96–101 milijardus.

Tuo tarpu bendrovė vis dar tikisi, kad jos pajamos ketvirtąjį šių metų ketvirtį sieks 30–32,5 mlrd. USD, o metų išlaidos sieks 85–87 mlrd. USD.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą