Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Microsoft” išleido privalomą „Windows 11” atnaujinimą: kas naujo

Mindaugas Bružas
Microsoft isleido Windows 11 atnaujinima

” išleido savo operacinės sistemos „” atnaujinimą. Atnaujinime ne tik ištaisytos klaidos ir patobulinta sauga, bet ir įdiegta naujų funkcijų.

Atnaujinimą, kurio numeris KB5012599, galima atsisiųsti per „ Update” („Windows Update Centre”) arba atsisiųsti rankiniu būdu. Atnaujinime yra privalomas saugumo atnaujinimas, kuris bus įdiegtas automatiškai.

KB5012592 Windows 11 update
KB5012592 Windows 11 atnaujinimas

Operacinėje sistemoje įjungta funkcija „Search Highlights”, kuri siūlo turinį, atsižvelgiant į tai, kokia yra . Pavyzdžiui, svarbūs įvykiai ir šventės, o įmonių naudotojams – svarbūs kontaktai ir naujausi failai. Naujoji sąsaja pasirodo, kai naudotojas spusteli užduočių juostoje esantį paieškos lauką ir nieko neįveda.

Taip pat pridėta iki trijų didelio prioriteto iššokančiųjų pranešimų palaikymas pranešimų centre. Ši pranešimų funkcija gali būti naudinga, jei naudotojas dažnai gauna skambučius, žinutes, priminimus ar pranešimus iš programų, kurios naudoja „Windows” pranešimus. Po atnaujinimo pranešimai bus tvarkomi specialiu būdu ir šie į bus rodomi vienu metu.

Atnaujinimas Windows 11

Be to, operacinėje sistemoje lengviau pakeisti numatytąją naršyklę – to laukė daugelis naudotojų. Ši naujovė neseniai buvo įtraukta į pasirenkamąjį atnaujinimą ir dabar bus automatiškai įdiegta visiems naudotojams.


Taip pat skaitykite:

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą