Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Moteris skalbimo mašinoje rado slaptą mygtuką: kaip ši paprasta detalė gali padaryti jūsų namus švaresnius

Mindaugas Bružas

Neįmanoma įsivaizduoti jaukių namų be švaros. O norint palaikyti aukštą švaros lygį, svarbu žinoti naudingų patarimų. Nusprendėme papasakoti apie moterį, kuri savo skalbimo mašinoje rado slaptą mygtuką. Skaitykite toliau ir sužinokite, dėl jos netikėto atradimo jūsų gali tapti švaresni.

Kam skirtas slaptas mygtukas skalbimo mašinoje?

Populiari amerikiečių tinklaraštininkė Mindy McKnight socialiniame tinkle „TikTok” parašė, kad savo skalbimo mašinoje rado paslėptą mygtuką. Moteris nuolat dalijasi naudingais patarimais ir gyvenimo gudrybėmis savo puslapyje, kuriame yra 642 000 prenumeratorių.

Naujausiame vaizdo įraše ji atidarė skalbyklės miltelių skyrių ir paklausė savo sekėjų, ar jie nors susimąstė, kam skirtas viršuje esantis mygtukas.

Pasirodo, jis padeda išimti skalbyklės miltelių skyriaus indą iš prietaiso. Kai Mindy McKnight paspaudė mygtuką, indas visiškai išlindo. Tada tinklaraštininkė nunešė padėklą į kriauklę ir kruopščiai jį nuplovė.

Slaptas mygtukas skalbimo mašinoje

Kaip atrodo slaptas skalbyklės mygtukas: žiūrėkite vaizdo įrašą

@mindymcknight Ever wonder what the push button is for on your washing machine drawer?? Here's the answer! #hack #tipsandtricks #washingmachine ♬ original sound – Mindy McKnight

„Jei tai išvalysite, pamiršite apie pelėsį, grybelį ir nemalonius kvapus, – paaiškino moteris.

Pasak amerikietės, kai kurios skalbyklės panašaus mygtuko neturi. Tokiu atveju ji pataria paprastą sprendimą: sumaišykite sultis su valgomąja ir, joms sureagavus, šiuo mišiniu išvalykite miltelių skyrių.

 

Taip pat skaitykite:

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą