Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

MW75 Neuro – naujos „Master & Dynamic” triukšmą slopinančios ausinės

Donatas Varnas

Aukščiausios kokybės garso „Master & Dynamic” kartu su neurobiologijos įmone „Neurable” pristato naujos kartos ausines „MW75 Neuro” su įmontuotais neuroniniais jutikliais. Pagrindinė šių triukšmą slopinančių ausinių savybė – galimybė analizuoti vartotojo smegenų bangas ir atitinkamai sukurti grojaraštį.

MW75 Neuro gali ne tik nustatyti vartotojo koncentraciją, bet ir sekti vartotojo susikaupimo šioje būsenoje trukmę bei vietas, kuriose ji pasiekiama. Tai padės žmogui sąmoningai nustatyti tinkamiausią laiką, pavyzdžiui, baigti darbo dieną. Be to, vartotojas galės sužinoti, kokia veikla jam leidžia pagerinti koncentraciją, taip pat pastebėti, sumažėja dėmesys.

MW75 Neuro ausinės

Taip pat MW75 Neuro ausinės turi funkcijas automatiškai išjungti pranešimus, įjungti telefone režimą Netrukdyti ir kitus nustatymus, kurie gali turėti įtakos koncentracijos lygiui. Šios ausinės taip pat gali tiksliai aptikti streso ar teigiamų emocijų periodus, todėl galite automatiškai reguliuoti garsą naudojant ekvalaizerį. Juose taip pat yra aktyvus triukšmo slopinimas.

MW75 Neuro ausinių kaina – 649 USD. Išankstiniai užsakymai jau priimami – užsisakyti galite čia.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą