Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Namuose nebebus uodų: sužinokite, kokių kvapų šie vabzdžiai negali pakęsti

Mindaugas Bružas

Vasarą namuose dažnai pasirodo nepageidaujami svečiai – įvairūs vabzdžiai, įskaitant muses ir uodus. Su pastaraisiais galima lengvai susidoroti naudojant natūralias . Tam tikri atbaidys „kraujasiurbius”. Norėdami atsikratyti uodų savo namuose, naudokite natūralius kvapus, kurių jie nekenčia.

Natūralūs būdai apsisaugoti nuo uodų namuose

Taigi natūralus būdas kovoti su uodais – naudoti natūralius kvapus, kurių šie vabzdžiai nekenčia. Savo namuose galite pastatyti citrinžolių arba levandų kvapo žvakių. Šie du variantai labai veiksmingai atbaido uodus, jie negali pakęsti šių kvapų. Tiesa, žvakė veikia tik tuo atveju, jei yra arti.

Be to, kai kurie eteriniai puikiai atbaido uodus. Tinka šie : levandų, citrinų, eukaliptų, citrinžolių, pipirmėčių, gvazdikėlių ir arbatmedžio. Įlašinkite kelis lašus pasirinkto eterinio aliejaus į purškiamą buteliuką su vandeniu, suplakite – taip pasigaminsite naminį purškalą nuo uodų. Tepkite produktą tiesiai ant odos ir aplink namus, tačiau būkite atsargūs su audiniais, nes jie gali susitepti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą