Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nauja „Google” paslauga padės matuotis drabužius internetu: ji suras bet kokį dydį

Donatas Varnas

Paieškos milžinė „” išplėtė savo paslaugos „Google Shopping” galimybes ir pridėjo naują funkciją, kuri padės pasimatuoti drabužius internetu ir pamatyti, jie tiks skirtingo sudėjimo žmonėms. Tam bendrovė pasitelkė dirbtinio intelekto algoritmus, skelbiama paieškos milžinės interneto svetainėje.

„Kai matuojatės drabužius parduotuvėje, galite iš karto pamatyti, ar jie jums tinka. O jei ne, pardavėjas jums padės. Lygiai taip pat užtikrintai turėtumėte jaustis ir apsipirkdami internetu. Todėl šiandien pristatome naują funkciją, kuri suteiks jums drabužių matavimosi kambario patirtį”, – teigė bendrovė.

 

Įvairūs dydžiai ir formos

Modeliai gali dėvėti nuo XXS iki 4XL dydžio drabužius

Programėlėje rodoma, kaip drabužiai atrodo ant įvairių tikrų modelių. Drabužiai vilkimi pagal modelio figūrą, sukuriami šešėliai ir . Taigi tampa daug lengviau įvertinti, kaip jums jie tiks. Taip pat atsižvelgiama į odos tipą, tautybę ir plaukų spalvą.

„Dėl mašininio mokymosi ir naujų vizualinio atitikimo algoritmų galima patikslinti tokius įvesties duomenis kaip , ir modelis. Be to, kitaip nei apsipirkdami parduotuvėje, neapsiribojate vienu mažmenininku: matysite pasirinkimus iš viso tinklo parduotuvių.”, – sakė „Google”.

Pranešama, kad panašios programėlės egzistavo prieš 10 metų, tačiau tik atsiradus dirbtiniam intelektui jos buvo patobulintos ir padarytos kuo universalesnės. Virtualiame matavime bus rodomi modeliai, dėvintys drabužius dydžiais nuo XXS iki 4XL.

Google padės matuotis drabužius internete
Google vaizdas

 

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą