Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naujas išmaniųjų telefonų su geriausiomis kameromis reitingo lyderis: „iPhone” iškrito iš penketuko

Donatas Varnas

Vienas autoritetingiausių šaltinių, užsiimančių mobiliųjų įrenginių nuotraukų ir vaizdo įrašų galimybių palyginimu, „DxOMark” atnaujino geriausių telefonų su fotoaparatais sąrašą. Naujasis lyderis yra šio mėnesio pradžioje išleistas „ Pura70 Ultra”. Dabar jis yra pagrindinis fotografijos entuziastų prietaisas.

Išmanusis telefonas surinko net 163 taškus – tai 5 daugiau nei ankstesnis lyderis „Honor Magic 6 Pro”. Už jų rikiuojasi „Huawei Mate Pro 60 Pro+”, „Oppo Find X7 Ultra”, „Huawei P60 Pro” ir „iPhone 15 Pro / Pro Max”, rašo „Gizchina”.

- Reklama -

Kodėl „Huawei Pura 70 Ultra” laikomas geriausiu?

  • Tinka visų tipų fotografijai ir apšvietimo sąlygoms, tiek lauke, tiek patalpose, tiek esant prastam apšvietimui.
  • Aukščiausia vaizdo kokybė svarbiausiose fotografijos srityse, pavyzdžiui, ekspozicija, ir automatinis fokusavimas.
  • Natūralus ir sklandus suliejimo efektas portretuose su tiksliu objekto išskyrimu.
  • Greitas ir tikslus automatinis fokusavimas kartu su reguliuojama diafragma leidžia užfiksuoti geriausius portretų kadrus, nesvarbu, ar tai būtų vienas asmuo, ar grupė, natūraliai perteikiant akimirką.
  • Puikus makrofotografijos lygis su didžiausiu detalumu.

TOP geriausia kamera Huawei Pura 70 Ultra

Telefonas „Huawei 70 Ultra” gavo trikampį 50+50+40 MP kameros bloką. Vienas iš pagrindinių prietaiso lustų buvo ištraukiama 1 colio kamera su „Sensor- IS” matricos stabilizavimu ir kintama diafragma. Tuo tarpu „Periscope” palaiko 3,5 karto optinį priartinimą, automatinį fokusavimą, 100 kartų skaitmeninį priartinimą ir OIS.

Europoje „Huawei Pura 70 Ultra” jau galima įsigyti, tačiau ne mažos: nuo 1499 eurų. Prietaisas taip pat gali pasigirti neįprastu dizainu ir aukščiausios klasės OLED ekranu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą