Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naujas rusiškas elektromobilis internete tapo pajuokos objektu: kaip jis atrodo (nuotrauka)

Adomas Račkauskas

Automobilių prototipai paprastai turi patrauklias konstrukcijas, kurios patraukia žiūrovų vaizduotę, ir tai yra puikus būdas parodyti automobilių ateities viziją. Tačiau taip būna ne visada. Rusiškas „Amber”, kurį sukūrė Kaliningrade įsikūręs gamintojas „Avtotor”, internete buvo išjuoktas dėl savo išvaizdos.

turi aukštą variklio dangtį, mažyčius apvalius priekinius žibintus ir mažą priekinį stiklą. Žinoma, kad kai kurios kėbulo dalys pasiskolintos iš Lada Vesta.

Rusiškas elektromobilis tapo pajuokos objektu
Rusiškas tapo pajuokos objektu

Apžiūrėję automobilį, technine puse susidomėjo labai nedaug žmonių. Nuobodus sukėlė begalę memų ir juokelių, o daugelis jį vadino blogiausiu visų laikų automobiliu.

Savo ruožtu „Avtotor” bando gelbėti savo veidą, teigdama, kad pradėjus gaminti automobilį bus visiškai kitokio dizaino ir kad tai buvo tik „bandymas”.

2025 m. rusai nori pradėti gaminti iki 50 000 šių elektromobilių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą