Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naujasis „Hyundai” krosoveris išvysto 500 AG, tačiau jį bus sunku įsigyti

Adomas Račkauskas

Neseniai pasibaigusioje automobilių parodoje Niujorke „Genesis“ pristatė naują „Magma“ antrinį ženklą. Bendrovė planuoja po juo perkelti visus savo geriausius automobilius. Dabar paaiškėjo pirmosios detalės apie debiutinį modelį, kuris prisijungs prie naujosios linijos. Kalbame apie „Genesis G80 Magma 2025”. Sedanas pasižymi pavydėtinomis savybėmis, tačiau jį bus sunku įsigyti.

 

Pirmiausia, Korėjos kompanija ketina pagaminti tik 20 šio sedano egzempliorių. Visi bus siunčiami pirkėjams iš Artimųjų Rytų. Tai reiškia, kad „Genesis G80 Magma” yra išskirtinis modelis. Kol kas nežinoma, ar Korėjos gamintojas šį automobilį tieks ir į kitas šalis.

Genesis G80 Magma 2

Bendrovė atskleidė savo naujojo gaminio charakteristikas. Taigi, sedanas gavo agregatą, kuris užtikrina 500 AG galią. Tačiau variklio tipas kol kas neatskleidžiamas. Pristatytas sedanas, ir kiti „Magma” linijos automobiliai, išsiskiria oranžine kėbulo . Kitų pakeitimų gamintojas neatliko.

Remiantis naujausia informacija, pirmuoju serijiniu naujosios linijos modeliu taps „GV60 Magma”. Prie jų prisijungs dar vienas sedanas ir į kupė panašus automobilis. Tačiau tai gali būti ir išskirtiniai modeliai, skirti Artimųjų Rytų rinkai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą