Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naujasis Mercedes-Benz E450 2024: Prabangių funkcijų ir išskirtinio našumo derinys už konkurencingą kainą

Adomas Račkauskas

„Mercedes-Benz“ neseniai pristatė atnaujintą E-Class All-Terrain 2024 metų modelį, kuris jau žinomas dėl savo patrauklios kainos ir modernios įrangos. Pradinė E450 All-Terrain 2024 kaina bus 75 850 JAV dolerių, tai yra 3450 dolerių brangiau nei pernykštis modelis.

Įrangos paketai ir papildomos funkcijos

Mercedes-Benz E450 All-Terrain pasiūlys gausybę papildomų funkcijų ir įrangos paketų, leidžiančių pirkėjams pritaikyti automobilį pagal savo poreikius. Tarp populiariausių papildomų paketų yra:

- Reklama -
  • Night Package už 200 dolerių: šis paketas įtraukia juodą blizgančią apdailą priekinio oro įsiurbimo, veidrodžių korpusų, langų rėmų ir galinės apdailos dalyse.
  • Švytinčios grotelės už 400 dolerių ir animuoti projektoriai su Mercedes žvaigždės logotipu už 310 dolerių.

Spalvų ir ratlankių pasirinkimai

Kūno spalvų pasirinkimas taip pat yra įspūdingas – iš viso 10 variantų, iš kurių du – „Manufaktur Moonlight White Metallic“ ir „Manufaktur Alpine Grey“ – kainuoja papildomai 1750 dolerių. Be to, pirkėjai gali pasirinkti iš dviejų 19 colių ir dviejų 20 colių ratlankių rinkinių, kurių paskutinysis kainuoja 850 dolerių.

Salonas ir vidaus apdaila

Automobilio vidus taip pat yra pritaikomas pagal pirkėjo pageidavimus. Pasiūlyme yra devyni apmušalų variantai ir šeši vidaus apdailos variantai.

  • Odos paketas už 800 dolerių: šis paketas apima ventiliuojamas priekines sėdynes ir MB-Tex prietaisų skydelio apdailą. Su Multicontour Seat Package už 2950 dolerių, kaina sumažėja iki 350 dolerių. Šis paketas taip pat apima masažo funkciją priekinių sėdynių su šildymu ir ventiliacija, šildomus priekinius porankius bei „Air Balance“ oro valymo ir kvėpinimo sistemą.
  • Medžio apdaila centrinėje konsolėje kainuos 200 dolerių, o sidabrinė metalinė apdaila – 150 dolerių.

Mercedes-Benz E450 All-Terrain 2

Papildomos funkcijos

Papildomos funkcijos apima:

  • Vėdinamos sėdynės už 450 dolerių.
  • Šildomos galinės sėdynės už 500 dolerių.
  • Pinnacle Trim už 2550 dolerių, kuris apima švytinčias , projekcijos ekraną, aktyvų apšvietimą ir šilumos bei garso izoliaciją.
  • MBUX Superscreen Pack su priekiniu keleivio ekranu už 1500 dolerių.
  • Žiemos paketas už 450 dolerių, kuris apima šildomus priekinio stiklo valytuvus ir šildomą vairą.
  • Saulės užuolaidos ant galinių šoninių langų su rankiniu valdymu kainuoja 380 dolerių.
  • Durų uždarymo mechanizmas už 550 dolerių.
  • 12,3 colių skaitmeninis 3D ekranas už 900 dolerių.

Saugumas ir vairavimo pagalba

Mercedes taip pat siūlo vairuotojo pagalbos paketą už 1950 dolerių, kuris apima daugybę saugos funkcijų, tokių aktyvi pagalba aklosios zonos stebėjimui, stabdymo pagalba, skubios sustojimo pagalba ir daugiau. Galinės šoninės oro kainuoja 700 dolerių, o firminės Digital Light žibintai – 990 dolerių.

- Advertisement -

Variklis ir našumas

2024 metų Mercedes-Benz E450 All-Terrain turi 3,0 litrų eilinį šešių cilindrų hibridinį variklį su turbokompresoriumi, kuris veikia su devynių pavarų automatine transmisija. generuoja 375 arklio galių. Automobilis gali pasiekti 96 km/h per 4,6 sekundes, o maksimali yra 210 km/h. E450 All-Terrain taip pat turi visų ratų pavarą ir adaptyvią pneumatines pakabas.

Mercedes-Benz E450 All-Terrain 2024 metais žada ne tik puikų našumą ir patogumą, bet ir aukštos kokybės įrangą bei prabangą, pritaikomą pagal kiekvieno pirkėjo poreikius.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą