Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naujasis „Mitsubishi Pajero” neteks rėminio kėbulo ir bus elektrifikuotas

Adomas Račkauskas

” ketina grąžinti legendinį visureigį „Pajero”, o neseniai ši buvo patvirtinta skelbiant bendrovės penkerių metų verslo planą, pavadintą „Momentum 2030”.

Tarp šioje strategijoje paskelbtų projektų žurnalistai pastebėjo visureigį, kuris savo formatu gali pasirodyti esąs naujasis „Pajero”. Pasak žurnalistų naujasis „Pajero” neteks rėminio visureigio statuso.

Anksčiau buvo pranešta, kad naujos kartos „Pajero” bus kuriamas ant „Mitsubishi Triton” pikapo platformos, kurio dabartinė karta Japonijoje pradėta pardavinėti 2024 m. vasarį.

Mitsubishi Pajero 2026 2

bus siūlomas su pažangia įranga, našiais varikliais, moderniu dizainu ir aukščiausios klasės interjeru.

Tikimasi, kad naujos kartos „Pajero” bus prabangus lengvasis , iš tinklo įkraunamas hibridas arba apskritai . Šis automobilis bus modelis, demonstruojantis pažangias „Mitsubishi” technologijas ne tik bekelėje, bet ir ant kitų paviršių.

Kada naujasis „Pajero” bus pradėtas pardavinėti, kol kas nežinoma, tačiau Japonijoje šio visureigio debiuto preliminariai tikimasi 2026 m.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą