Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naujieji „iPad Pro” turi problemų: ekranai pradėjo geltonuoti, o vartotojai pradėjo dalintis nuotraukomis

Donatas Varnas

Tinklalapyje „” ir kituose teminiuose forumuose pasirodė daugybė pirmųjų naujojo „iPad Pro” su ekranais naudotojų, nepatenkintų savo pirkiniu, žinučių. Kalba eina apie tai, kad ekranas skleidžia gelsvumą.

Šis defektas gerai atsiskleidžia lyginant su kitais planšetiniais kompiuteriais ar net su „”. Sprendžiant iš komentarų forumuose, OLED ekranų geltonumas apima ir 13 colių planšetinio kompiuterio versijas.

Bandydami išspręsti šią problemą, naudotojai bandė atlikti gamyklinį atstatymą, tačiau geltonumas niekur nedingo. Kol kas neaišku, ar problema plačiai paplitusi, tačiau kai kuriems klientams pavyko grąžinti planšetinį kompiuterį į parduotuvę ir be problemų gauti naują.

iPad Pro - geltonuoja ekranai / Reddit nuotr.
iPad Pro – geltonuoja ekranai / Reddit nuotr.

Ekspertai mano, kad problema, matyt, susijusi su ekranų kalibravimu, nes vienintelis 13 colių „iPad Pro M4” skirtų tandeminių OLED panelių tiekėjas yra „LG Display”. Todėl jie atmeta, kad geltonumas atsirado dėl skirtingų gamybos metodų.

Tačiau ekrano pageltimas nėra vienintelė „iPad Pro” OLED problema, kurią pastebėjo naudotojai. Taip pat skundžiamasi dėl ekrano „grūdėtumo” – šis efektas pastebimas esant prastam apšvietimui ir mažam ar vidutiniam ekrano ryškumui. Galbūt „” pavyks išspręsti abi problemas viename iš kitų „iPadOS” atnaujinimų.

iPad Pro ekranų grūdėtumas / Reddit nuotr.
iPad Pro ekranų grūdėtumas / Reddit nuotr.

Primename, kad gegužės 7 d. pristatyme „Apple” pristatė du planšetinius kompiuterius. Dabar „iPad Air” yra dviejų dydžių – 11 ir 13 colių: abu su mikroschemų rinkiniu M2 ir IPS matrica. iPad Pro, kita vertus, gavo OLED ekraną, naują mikroschemą M4 ir itin ploną korpusą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą