Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naujoji Italijos oro linijų bendrovė pristato maršrutų tinklą

ITA Airways nauja Italijos avialiniju kompanija
Mindaugas Bružas

„ITA Airways”, tai naujos Italijoje, kurios pristatė savo maršrutų tinklą ir plėtros planus.

Iki 2025 m. oro bendrovė tikisi skraidyti 89 maršrutais, o jos tinklą sudarys 74 kryptys, rašo CTC, remdamasi „Aviatransport Review”.

„ITA Airways” – nauja oro linijų bendrovė Italijoje

Naujoji oro linijų bendrovė oficialiai pradėjo veiklą spalio 15 d. Dieną prieš tai bankrutavusi „Alitalia” atliko paskutinį skrydį.

Šiais metais ITA (Italia Trasporto Aereo) apima 59 maršrutus. Kitais metais bus pridėta dar keletą, taigi maršrutų skaičius padidės iki 74. Be reguliariųjų skrydžių, ITA taip pat vykdo užsakomuosius skrydžius, o pirmasis iš jų – iš Milano į Romą (į rungtynes su „Lazio FC” futbolo komanda skrido „Inter”).

ITA Airways avialinijos

ITA orlaivių parką sudaro 52 , iš jų 18 „Airbus A319”, 27 A320 ir septyni A330. Iki 2022 m. šis skaičius išaugs iki 78 vienetų. Aviakompanija palaipsniui plės savo orlaivių parką naujos kartos orlaiviais, o iki 2025 m. jis turėtų pasiekti 105 orlaivius.

ITA tikisi sudaryti partnerystės susitarimus su kitomis oro transporto bendrovėmis ir prisijungti prie tarptautinio aljanso. „Alitalia” buvo pasaulinio aljanso „SkyTeam” narė, tačiau ITA pirmininkas Alfredo Altavilla sakė, kad svarstomos ir kitos .

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą