Naujojo „Sony Xperia Pro-C“ modelio informacijos nutekėjimas: kas naujo?

Donatas Varnas
2 Min Read

Pastarosiomis dienomis gandai apie naujus „“ išmaniųjų telefonų modelius nenutyla. Dabar žinome apie dar vieną naujieną – kompaktišką versiją, pavadintą „Xperia Pro-C“.

Kas žinoma apie naująjį „Sony” modelį?

Gerai žinomas „Zackbucks“ informatorius paskelbė „Xperia Pro-C“ atvaizdą, kuriame matyti tik priekinė įrenginio dalis. Tačiau dešinėje pusėje jau galima įžvelgti kažką panašaus į fotoaparato užrakto mygtuką, o tai yra užuomina apie ypatingą dėmesį fotografijai ir vaizdo įrašams.

„Sony Xperia Pro-C“ nutekėjimas

Pagrindinės „Xperia Pro-C“ specifikacijos:

  • Ekranas : 6 colių OLED su 2K raiška ir 120 Hz atnaujinimo dažniu, nuo atspindžių apsaugančia danga.
  • Mikroschemų rinkinys: „Snapdragon 8 Gen3“.
  • ir saugykla: 12 GB operatyviosios atminties ir 256 GB vidinės atminties.
  • Akumuliatorius: 5000 mAh su 45 W greitojo įkrovimo palaikymu per 10G.
  • Pagrindinė kamera: 50 MP, 1 colio jutiklis, 20 mm objektyvas su f/1,8 diafragma, 12 bitų RAW ir 14 bitų DCG RAW palaikymas.
  • Antroji kamera: 12 MP, fotografuoja iki 120 kadrų per sekundę JPG formatu ir iki 60 kadrų per sekundę RAW formatu su automatine ekspozicija ir automatiniu fokusavimu. Taip pat palaiko 4K120P 10Bit 420 S-LOG for Mobile ir HLG, „Sony S-Cine tone“ ir „Creative Look“.
  • Antroji papildoma kamera: 12 MP, 1/2,9 colio jutiklis, 20 mm objektyvas su f/2,0 diafragma, 4K60FPS HDR palaikymas su „Sony Creative Look“.
„Sony Xperia Pro-C“ specifikacijos
„Sony Xperia Pro-C“ specifikacijos

tai, kad skirtingai nuo ankstesnių „Xperia Pro“ serijos modelių su 6,5 colio ekranais, naujasis „Pro-C“ turi kompaktiškesnį 6 colių ekraną. Dėl to jis tampa patraukliu pasirinkimu ieškantiems galingo, bet kompaktiško išmaniojo telefono.

Jei „Sony“ nuspręs sujungti „Xperia 5“ ir „Pro“ linijas į vieną kompaktišką, bet galingą įrenginį, tai gali būti įdomus posūkis. Toks žingsnis pritrauktų naudotojus, kurie vertina kompaktiškumą neaukojant našumo.

Norint sužinoti visas detales ir, žinoma, naujojo gaminio kainą, teks palaukti oficialaus pranešimo. Tačiau jau dabar galime pasakyti, kad „Xperia Pro-C“ žada būti ryškiu nauju m. gaminiu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TAGGED:
Share This Article
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *