Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naujos kartos „Suzuki Swift“ dar tik pasirodė rinkoje, bet jo kaina jau sumažėjo

Adomas Račkauskas

Naujasis „ Swift“ pirkėjams siūlomas trijų versijų: S1, S2 ir S3. Pirminė modifikacija tapo pigesnė. Šiame modelyje automobilyje sumontuotas visas oro pagalvių paketas, prietaisų skydelis su 4,2 colio ekranu, multimedija su 9 colių jutikliniu ekranu, LED dienos žibintai, 15 colių plieniniai , daugiafunkcinis su gylio ir aukščio reguliavimu, oro kondicionierius, užvedimas be raktelio, galiniai parkavimo jutikliai, vairuotojo būklės stebėjimas ir kt.

Hečbeką varo 1,2 l benzininis , papildytas 12 voltų MHEV technologija. Jis generuoja 83 AG galią ir 112 N*m sukimo momentą. Pavarų dėžė – penkių laipsnių mechaninė su priekinių ratų pavara. iki 100 km/h įsibėgėja per 12,5 sekundės ir išvysto maksimalų 165 km/val. greitį. Japoniškas modelis yra labai ekonomiškas, nes 100 km kelio sunaudoja tik 4,4 l degalų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą