Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naujosios „AirPods”: 2024 m. „Apple” vienu metu išleis tris ausinių modelius

Donatas Varnas

2023 m. „” nežymiai atnaujino „ Pro 2”, pridėdama naują USB-C jungtį. Bloomberg insaideris ir apžvalgininkas Markas Gurmanas atskleidė, kad šiais metais naudotojų laukia reikšmingas ausinių linijos atnaujinimas.

Gurmanas tvirtina, kad „Apple” iš prekybos pašalins 2-osios ir 3-iosios kartos „AirPods” ausines. Jų vietą užims du 4-osios kartos „AirPods” modeliai: su aktyviu triukšmo slopinimu ir be jo. Kalbant apie dizainą, ausinės apibūdinamos kažkas tarpinio tarp „AirPods 3” ir „AirPods Pro”.

„Apple” taip pat atnaujins „” ausines

Tačiau nebus jokių itin svarbių naujų funkcijų – ausinės tiesiog gaus USB-C jungtį ir naujas spalvas. Be to, bendrovė planuoja „AirPods” aprūpinti klausos aparato funkcionalumu. Ši funkcija atsiras 2024 m. kaip programinės įrangos atnaujinimo dalis.

Kalbant apie naująsias „AirPods Pro”, jos bus išleistos kitais metais. Greičiausiai jos gaus naują dizainą ir patobulintą „geležį” – „Apple H3” lustą.

įvyks kitas „Apple” pristatymas ir kas jame bus parodyta?

To paties Marko Gurmano teigimu, kovo pabaigoje bendrovė surengs pirmąjį 2024 m. pristatymą, kuriame bus parodytos naujos planšetės ir nešiojamieji kompiuteriai.

Jei tikėti gandais ir nutekinimais, „iPad Pro” sulauks didžiausio atnaujinimo per pastaruosius penkerius metus, o viena iš pagrindinių naujovių bus perėjimas prie OLED ekrano. Manoma, kad dėl šio perėjimo planšetiniai kompiuteriai gerokai pabrangs.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą