Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ne tik perkaitimas – „iPhone 15” aptikta dar viena problema

Donatas Varnas

Vos „Apple” sugalvojo kaip išspręsti „iPhone 15” išmaniųjų telefonų perkaitimo problemą, naudotojai aptiko dar vieną naujųjų produktų gedimą. Šį kartą kai kurie iš jų skundžiasi švokštimu iš didelio garsumo garsiakalbių.

Tinklalapyje „” jau pasirodė keli panašūs skirtingų modelių naudotojų pranešimai. Vienas iš jų pastebėjo, kad jo „ Pro Max” barškėjo taip, tarsi „telefono viduje būtų skysčio”. Taip nutinka skambučių metu, taip pat paleidžiant tam tikro dažnio vaizdo įrašus ir muziką, kai garsumas viršija 80 %.

Kai kuriems klientams netgi pavyko pakeisti savo išmaniuosius telefonus pagal garantiją. Tačiau naujuose įrenginiuose taip pat švokšdavo garsiakalbiai. Kompanija „” šios situacijos kol kas nekomentavo.

„9to5mac” portalo specialistai mano, kad problema susijusi ne su aparatūros gedimu, o su programinės įrangos klaida. Jei tai pasitvirtins, bendrovė galės ją išspręsti su dar vienu atnaujinimu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą