Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ne tik uogienė: iš mandarinų galima pagaminti nuostabų padažą

Mindaugas Bružas

Jei vaisių krepšelyje vis dar turite mandarinų, kurie jau nusibodo, į pagalbą ateis šis padažo . Jis pagyvins bet kokį žuvies patiekalą, o su jo paruošimu susitvarkys bet kas.

Mandarinų padažas

Ingredientai:

  • – 7 vnt;
  • – 20 ml;
  • Kiaušinių tryniai – 2 vnt;
  • – 25 g;
  • Garstyčių – 1/2 šaukštelio;
  • Druskos, pipirų, cukraus – pagal skonį.

 

Paruošimas:

  1. Iš citrusinių vaisių išspauskite sultis į nedidelį puodą. Supilkite citrinos sultis, suberkite prieskonius, garstyčias ir sviestą. Mišinį kaitinkite vandens vonelėje, kad sviestas ištirptų.
  2. Maišydami įmaišykite du išplaktus kiaušinių trynius. Padažą pakaitinkite iki tirštumo, išimkite iš vandens vonelės ir atvėsinkite.
  3. Tada supilkite mišinį į padažinę ir patiekite su žuvies patiekalais. Mėgaukitės!

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą