Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Neakivaizdžios išmaniojo telefono įjungimo mygtuko funkcijos

Donatas Varnas

Telefono įjungimo mygtukas gali atlikti ne tik ekrano užrakinimo ir perkrovimo / išjungimo meniu iškvietimo funkciją. Ką dar gali atlikti šis mygtukas ir jį sukonfigūruoti?

Priverstinai perkrauti išmanųjį telefoną

Jei užstrigo ir nereaguoja į jokius paspaudimus, įjungimo mygtukas taip pat padės priverstinai paleisti iš naujo. Nebūtina laukti atitinkamo meniu su parinktimis „Restart” ir „Išjungti”.

Norint „avariniu” būdu perkrauti, savininkui reikia laikyti įjungimo mygtuką ilgiau nei įprastai – apie 20-30 sekundžių. Kai kuriuose modeliuose vienu metu reikia laikyti nuspaustą ne tik šį mygtuką, bet ir garsumo didinimo / mažinimo mygtuką.

Skambučio pabaiga

Užuot laukę, kol telefono ekranas vėl užsidegs, ir tada spaudę mygtuką skambučiui užbaigti, skambutį galite užbaigti paprasčiau – vienu įjungimo klavišo paspaudimu. Pirmiausia šią funkciją turėsite įjungti nustatymuose. Tai galite padaryti čia:

  • Raskite skyrių „Išplėstiniai nustatymai” arba „Išplėstiniai nustatymai”.
  • Pasirinkite elementą „Special features” (specialiosios funkcijos).
  • Suaktyvinkite „Baigti skambutį įjungimo mygtuku”.

Dabar visus telefono skambučius galėsite užbaigti tiesiog paspausdami įjungimo mygtuką.

Fotoaparato įjungimas

Įjungimo mygtukas taip pat gali padėti greitai įjungti fotoaparato programą, kai jos prireikia. Daugelyje telefonų galite tai nustatyti nustatymuose. Ieškokite šios parinkties viename iš toliau nurodytų skyrių:

  • „Išplėstiniai nustatymai”, tada „Gestų funkcijos”.
  • „Sistema” ir tada „Gestai”.

Žibintuvėlio įjungimas

Įjungimo mygtuką taip pat galima naudoti norint greitai įjungti žibintuvėlį. Tam taip pat reikia nustatyti dvigubą šios funkcijos paspaudimą. Dažnai tai galite padaryti gestų nustatymų meniu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą