Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Neįtikėtina, bet „ChatGPT“ padėjo vartotojui laimėti loterijoje: tikra sėkmės istorija

Mindaugas Bružas

Su dirbtiniu intelektu atsirado naujų galimybių, įskaitant automatinį įmonės valdymą, naujų verslo idėjų kūrimą ir kt. Tačiau yra ir kitas pastangų nereikalaujantis uždarbio būdas – tai loterijos. Vienas Tailando gyventojas pranešė, kad laimėjo loteriją, nes „“ sugeneravo jam laimėtus skaičius.

„ChatGPT” padėjo laimėti loterijoje

Pattavikorn Bunrin iš Tailando pasidalijo savo sėkmės istorija socialiniuose tinkluose. Jis rašė, kad ChatGPT padėjo jam laimėti Nacionalinę loteriją. Prieš kreipdamasis į AI, jis atidžiai išanalizavo ankstesnius laimėtus derinius ir nusiuntė juos pokalbių robotui. Boto atsakyme buvo skaičiai 57, 27, 29 ir 99, kurie padėjo Bunrinui laimėti. Pranešama, kad nuolat kreipiasi į ChatGPT su tokiu prašymu. Akivaizdu, kad siekdamas savo tikslų jis ketina ir toliau naudoti dirbtinį intelektą.

Bunrinas neatskleidė savo laimėjimo sumos. Be to, „ChatGPT“ taip pat patarė vyrui atsitraukti nuo azartinių lošimų ir užsiimti fizine veikla lauke.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą