Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Neįtikėtina! Geriausia įmanoma „Porsche Panamera 2024“ versija gavo auksu dengtą kėbulą

Porsche Panamera 2024
Adomas Račkauskas

” turi programą „Sonderwunsch„, išvertus iš vokiečių kalbos reiškia „ypatingas pageidavimas„. Pagal šią programą „Porsche Exclusive Manufaktur” padalinys kuria nestandartines automobilių versijas – kliento pageidavimu arba bendrovės prašymu. Naujojo „Porsche Panamera ” atveju užsakymas buvo gautas iš pačios „Porsche”.

Porsche Panamera 2024 auksu dengtas kėbulas
Porsche Panamera 2024 auksu dengtas kėbulas

Taip atrodo brangiausias „Porsche Panamera 2024”. Nuo įprastų trečiosios kartos „Panamera” versijų ji skiriasi ypatinga : pagrindinė spalva Leblon Violet Metallic (violetinė su kaštoniniais akcentais) apatinėje kėbulo dalyje derinama su juoda.

Porsche Panamera 2024 auksu dengtas kėbulas 2

Šias spalvas skiria „Avium Metallic” linija, tuo pačiu atspalviu nudažyti stiklo rėmai ir 21 colio . Spoileriai ir durų slenksčiai nudažyti juodai. Išskirtinumo suteikia į dažus įmaišyti tikro aukso grūdeliai.

Porsche Panamera 2024 auksu dengtas kėbulas 3

Porsche nepaskelbė „Panamera Turbo Sonderwunsch” interjero nuotraukų dėl vienos paprastos priežasties – jo darbai dar nebaigti. Kaina dar nepaskelbta, tačiau atsižvelgiant į tai, kad naudojamas tikras , automobilio kaina bus tikrai ne maža.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą